Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 8, 2012

Σαν σήμερα. . . 9 Μαΐου

Εικόνα

Ο Τσίπρας απέρριψε πρόταση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για στήριξη του

Εικόνα
Σκληρές αντιπαραθέσεις, με τον Σαμαρά να τον καλεί «να συνέλθει» και τον Βενιζέλο «να αφήσει την αλαζονεία» - Εξασφάλισε μόνο μισό ΝΑΙ από τον Κουβέλη της ΔΗΜΑΡ.-  Δοκιμάζει και ο Βενιζέλος με τις επαναληπτικές εκλογές στο βάθος.-

Αύριο οι Ενδιάμεσοι Αρχηγοί συζητούν για Υποψήφιο

Εικόνα
Οριστικοποιείται η Προγραμματική Διακήρυξη.- Οι αρχηγοί των τεσσάρων κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου συναντώνται ξανά αύριο με σκοπό την οριστικοποίηση του κειμένου της κοινής Προγραμματικής Διακήρυξης και ανταλλαγή απόψεων για την επιλογή του υποψηφίου που θα ηγηθεί του ενδιάμεσου χώρου στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.  

Ξαναρχίζει τις χωριστές συναντήσεις στις 16 Μαίου ο Ντάουνερ

Εικόνα
Το ανακοίνωσε ο κατοχικός ηγέτης – Αναζητείται νέα φόρμουλα.- Συνάντηση με τον Αλεξάντερ Ντάουνερ στις 16 Μαΐου ανακοίνωσε ότι θα έχει στα κατεχόμενα ο Τ/κ ηγέτης, Ντερβίς Ερογλου.

Ο Αρίντς για Κυπριακό και εκλογές στην Ελλάδα

Εικόνα
«Σημαντική η έκθεση που θα ετοιμάσει ο Μπαν» .- Σημασία αποδίδει η Άγκυρα στην έκθεση που θα ετοιμάσει ο ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό δηλώνει ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, ο οποίος αναφερόμενος και στα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα τονίζει ότι το πιθανότερο είναι νέα προσφυγή στις κάλπες.

Οι Ελληνικές Εκλογές προβληματίζουν τον Σιαρλή

Εικόνα
«Να προσέξει διπλά και τριπλά η Κύπρος».-  Τον κώδωνα του κινδύνου για την κυπριακή οικονομία έκρουσε ο Υπουργός Οικονομικών, Βάσος Σιαρλής, αναφερόμενος στις εξελίξεις στον ελλαδικό χώρo, λέγοντας ότι οι εξελίξεις αυτές δεν είναι θετικές ούτε για την Κύπρο. 

Συζήτηση για τον τουρισμό Υπ.Εμπ-ΠΑΣΥΞΕ-ΚΟΤ

Εικόνα
Ελπίδες στη δραστηριοποίηση της Triple Five.- Τα θέματα που άπτονται του τουρισμού, με βασικότερα αυτά της ανταγωνιστικότητας της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού, αλλά και το θέμα της εποχικότητας του τουριστικού προϊόντος, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση μεταξύ Υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλή Συλικιώτη και του ΔΣ του ΠΑΣΥΞΕ, παρουσία αντιπροσωπείας του ΚΟΤ.

Ο Μεντβιέντεφ νέος πρωθυπουργός της Ρωσίας

Εικόνα
ΜΟΣΧΑ: Με ψήφους 299 υπέρ και 144 κατά, η ρωσική Κρατική Δούμα επικύρωσε την πρόταση του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και όρισε πρωθυπουργό της χώρας τον έως χθες πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβιέντεφ. Καταψήφισαν την υποψηφιότητά του το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και το κεντροαριστερό κόμμα «Δίκαιη Ρωσία», έστω και με διαρροές, ενώ υπέρ του τοποθετήθηκαν οι βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης της «Ενιαίας Ρωσίας», αλλά και ο υπερεθνικιστής Ζιρινόφσκι, ο οποίος είπε με το χαρακτηριστικό του στυλ ότι «δεν μπορεί να απορρίπτουμε τη νύφη πριν απ’ το γάμο».

Δεσμεύσεις εμπλεκομένων σε σύσκεψη για τις ΚΑ

Εικόνα
τη δέσμευση να εργαστούν για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των Κυπριακών Αερογραμμών κατέληξαν μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες,για το μέλλον της εταιρείας, Κυβέρνηση, διοίκηση της εταιρείας και εργαζόμενοι.