Δεσμεύσεις εμπλεκομένων σε σύσκεψη για τις ΚΑ


τη δέσμευση να εργαστούν για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των Κυπριακών Αερογραμμών κατέληξαν μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες,για το μέλλον της εταιρείας, Κυβέρνηση, διοίκηση της εταιρείας και εργαζόμενοι. 

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου των ΚΑ Κυριάκος Κυριάκου, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών Βάσου Σιαρλή και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σωτηρούλας Χαραλάμπους, του Εκτελεστικού προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών Γιώργου Μαυρόκωστα και ηγετικών στελεχών των πέντε συντεχνιών των ΚΑ, με αντικείμενο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η εταιρεία και το πώς θα διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Κυριάκου, στο πλαίσιο της σύσκεψης, η οποία διήρκησε πάνω από δυο ώρες, αναπτύχθηκε ένας πολύ ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος από όλες τις πλευρές, καθώς τέθηκαν αρκετές απόψεις και εισηγήσεις και υπήρξε δέσμευση από όλες τις πλευρές ότι θα εργαστούν από κοινού, χωρίς επιφυλάξεις, με μοναδικό στόχο τη διασφάλιση των εργασιών και της προοπτικής των ΚΑ ως εθνικού αερομεταφορέα της Κύπρου.

Ο κ. Κυριάκου ανέφερε ακόμη πως στο πλαίσιο της σύσκεψης τέθηκαν συγκεκριμένες εισηγήσεις σε ό,τι αφορά τη διαδικασία συνέχισης του διαλόγου, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"