Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 29, 2012

Τα Ζώδια 29/6 . . .

Εικόνα
Γενικό προφίλ Μια ημέρα, όπου κυριαρχούν τα οικονομικά και τα υπαρξιακά θέματα. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό υπάρχει έντονα η ανάγκη να υπερπηδήσετε τα εμπόδια, ξεπερνώντας τις δυνατότητες σας. Από την άλλη, τα ερωτικά υπονοούμενα υποβόσκουν σε κάθε περίσταση ενώ η ικανότητα να εμβαθύνετε είναι πολύ μεγαλύτερη. Η αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα ενισχύει τον ερωτισμό αλλά και τις μηδενιστικές τάσεις, ενώ το εξάγωνο του Ερμή με το Δία είναι θετικό για νοητικές ασχολίες και ευχάριστες μετακινήσεις.

Σαν σήμερα. . . 29 Ιουνίου

Εικόνα

Κτύπημα στον «απλό άνθρωπο», κατακέφαλα, επιχείρησε η Κυβέρνηση

Εικόνα
Ζήτησε από τη Βουλή αύξηση φόρου για τσιγάρα και ποτά ύψους 26 εκατομμυρίων.- Δεν ψηφίστηκε γιατί δεν συνοδευόταν από διαρθρωτικά μέτρα.- Κατά πλειοψηφία τα κόμματα με 23 ψήφους, απέρριψαν να συζητήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος στην Ολομέλεια  κυβερνητικό νομοσχέδιο, που εστάλη χθες στη Βουλή, για την αύξηση των φόρων κατανάλωσης σε τσιγάρα και αλκοόλ.

Θα χρειαστούμε 50 χρόνια να ξεπληρώσουμε τα χρέη Χριστόφια

Εικόνα
Για σύγχυση και διγλωσσία επικρίνει την Κυβέρνηση ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Delia Velculescu, η απεσταλμένη του ΔΝΤ στην Κύπρο

Εικόνα
Ειδική στην ενέργεια  αλλά και σε θέματα συνταξιοδοτικών σχεδίων.-  Με ιδιαίτερες γνώσεις σε θέματα αναδιοργάνωσης των συνταξιοδοτικών σχεδίων αλλά και σε θέματα ενέργειας κατεβαίνει στην Κύπρο η Delia Velculescu η οποία όπως δημοσιεύτηκε μάλλον θα αποτελέσει το άτομο του διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην τρόικα που θα δημιουργηθεί για την Κύπρο. 

Συνεργάτης της Μέρκελ παρομοίασε την Κύπρο με… σκύλο …

Εικόνα
Συνάντηση σήμερα Χριστόφια με την Γερμανίδα Καγκελλάριο.- Συνάντηση με την Καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ θα έχει σήμερα  το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας στις Βρυξέλλες.