Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 19, 2014

Τρεις συλλήψεις για κλοπή από πρόσωπο

Εικόνα
Στην σύλληψη τριών προσώπων με δικαστικά εντάλματα δύο γυναικών από την Ρουμανία και του συζύγου της μιας επίσης από την Ρουμανία προχώρησε χθες  η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής από πρόσωπο, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αντίστασης κατά της νόμιμης σύλληψης.

48 εκατ. άνεργοι στα κράτη-μέλη του ΟΟΣΑ

Εικόνα
Στα 48 εκατ. έφθασαν οι άνεργοι στα 34 κράτη – μέλη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), σύμφωνα με έκθεση του οργανισμού που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Σημειώνεται ότι πρόκειται για αριθμό αυξημένο κατά 15 εκατ. σε σύγκριση με τα επίπεδα που βρισκόταν η ανεργία το 2007.

Επταήμερο ταξίδι στην Κίνα για τη Μισέλ Ομπάμα

Εικόνα
Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Μισέλ Ομπάμα πρόκειται να αναχωρήσει την Τετάρτη για την Κίνα, όπου θα περάσει επτά ημέρες σε μια επίσκεψη με καθαρά εκπαιδευτικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα όπως ανέφεραν Aμερικανοί αξιωματούχοι.

Διαδηλωτές κατέλαβαν τη Βουλή της Ταϊβάν

Εικόνα
Εκατοντάδες μαθητές και ακτιβιστές που αντιτίθενται σε εμπορική συμφωνία της Ταϊβάν με την Κίνα κατέλαβαν το κοινοβούλιο της χώρας παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τους απομακρύνει.

Αναστολή των πτήσεων της Air Canada

Εικόνα
Η Air Canada, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας του Καναδά, ανακοίνωσε χθες πως αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από τη Βενεζουέλα λόγω των πολιτικών ταραχών στη χώρα που συνεχίζονται επί ένα μήνα.

«Έκλεισε» η συμφωνία Αθήνας-τρόικας

Εικόνα
Στο υπουργείο Οικονομικών μετέβη ο πρωθυπουργός μετά το μεσημέρι και ενώ έχει επιβεβαιωθεί από ελληνικές και κοινοτικές πηγές ότι «κλείδωσε» η συμφωνία με την τρόικα.

«Καλώς ήρθατε στις φυλακές. Δεν αποκλείω να ξανάρθετε»

Εικόνα
Να ισορροπήσει μετά τους ισχυρούς κλυδωνισμούς που προκάλεσαν οι ανεξαρτητοποιήσεις των κ.κ. Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Στάθη Μπούκουρα επιχειρεί να βρει η Χρυσή Αυγή, αν και κανείς πλέον δεν μπορεί να προδικάσει ότι έκλεισε ο κύκλος των αποχωρήσεων.

Σχολεία–στρατόπεδα με ακατάλληλο νερό

Εικόνα
Δημοτικά σχολεία και γυμνάσια, νηπιαγωγεία και στρατόπεδα αλλά ακόμα και νοσοκομεία χρησιμοποιούν μη ικανοποιητικό νερό. Από τις 2790 περίπου αναλύσεις που διενεργήθηκαν από τις υγειονομικές Υπηρεσίες, τα 565 περίπου δείγματα κρίθηκαν ως μη ικανοποιητικά ή και ύποπτα λόγω της ύπαρξης κολοβακτηριδίων, εντερόκοκκων ή ψευδομονάδων ή και λόγω χημικού φορτίου.