Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 2, 2013

*Ζώδια 2/4

ΚΡΙΟΣ Υπάρχουν ξαφνικά εμπόδια σε αυτό που θέλετε να κάνετε. Ίσως να νιώσετε ότι αυτά τα εμπόδια είναι μια ρεαλιστική κατάσταση την οποία εσείς θα την βιώσετε σαν κάτι το πολύ έντονο. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν μια σχέση με Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω γιατί μπορεί να γίνει μια ανατροπή από γεγονότα ή παρέμβαση η οποία όμως είναι αναγκαία για να υπολογίσετε και εσείς πράγματα τα οποία ούτε καν σας είχαν περάσει από το μυαλό. Η προσγείωση μπορεί να γίνει απότομα και ξαφνικά αλλά αυτό θα σας εξελίξει και θα σας κάνει στην μετέπειτα πορεία σας να κινηθείτε πιο οργανωμένα και σωστά προσθέτοντας παραμέτρους που δεν τις είχατε σκεφτεί.

Σαν σήμερα. . . 2 Απριλίου

Εικόνα
Γεγονότα 1902:  Ανοίγει ο πρώτος κινηματογράφος στο Λος Άντζελες, με το όνομα  Ηλεκτρικό Θέατρο . 1925:  Αποφασίζεται στην Ελλάδα η εφαρμογή του 8ώρου τμηματικά, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση των διαφόρων εταιριών.

Ορκίζεται σήμερα η Ερευνητική Επιτροπή

Εικόνα
Λευκωσία:  Πραγματοποιείται σήμερα στις 9 το πρωί, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, η ορκωμοσία της τριμελούς Ερευνητικής Επιτροπής που θα εξετάσει το θέμα των ευθυνών για την κατάσταση της οικονομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Cyprus Aid: Κύπρος της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης

Εικόνα
Λευκωσία : Στις 4.00 το απόγευμα ξεκίνησε η συναυλία, όμως, από πολύ νωρίς το πρωί, χιλιάδες άτομα κάθε ηλικίας πήγαιναν στην τάφρο Κωνστάντζα και παρέδιδαν τρόφιμα για εκείνους που οδηγήθηκαν στην ανέχεια λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το Βερολίνο θα εγκρίνει το σχέδιο βοήθειας για την Κύπρο, δηλώνει το CDU

Εικόνα
Βερολίνο:  Ένας αξιωματούχος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στο αυριανό φύλλο της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, δηλώνει "απόλυτα πεπεισμένος" ότι η κυβερνητική πλειοψηφία θα εγκρίνει το σχέδιο βοήθειας προς την Κύπρο στη Μπούντεσταγκ, χωρίς να χρειαστεί τις ψήφους της αντιπολίτευσης.

Ανακάλυψη οστών Νεάντερταλ ξαναγράφει την προϊστορία της Ελλάδας

Εικόνα
Αθήνα:  Η ανακάλυψη οστών και εργαλείων των Νεάντερταλ σε ένα ακόμα σπήλαιο της Πελοποννήσου υποδεικνύει ότι ο ελλαδικός χώρος ήταν ενδιάμεσος σταθμός για τη μετανάστευση των συγγενών μας από την Αφρική στην Ευρώπη, ανακοίνωσε η ομάδα μιας διακεκριμένης ελληνίδας ερευνήτριας.

Αναστέλλεται η λειτουργία των καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου στη Ρουμανία

Εικόνα
Βουκουρέστι:  Η μεγαλύτερη τράπεζα της Κύπρου ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αναστέλλεται η λειτουργία των υποκαταστημάτων της στην Ρουμανία για μία εβδομάδα, καθώς αναζητεί αγοραστή γι' αυτά στο πλαίσιο της διαδικασίας αναδιοργάνωσής της βάσει της συμφωνίας της κυβέρνησης της χώρας με τους διεθνείς πιστωτές για την «διάσωση» της κυπριακής οικονομίας.