Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 18, 2013

Σαν σήμερα. . . 18 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 842:  Λήγει η Εικονομαχία. Η Θεοδώρα, σύζυγος του τελευταίου εικονομάχου αυτοκράτορα Θεόφιλου, επιβάλει την αποκατάσταση της προσκύνησης των ιερών εικόνων.

Τα ζώδια σήμερα 18/2

ΚΡΙΟΣ   Αναλαμβάνετε πολλά θέματα επικοινωνίας να τα φέρετε εις πέρας και κάνετε τουλάχιστον για σήμερα όλες τις δημόσιες σχέσεις που είχατε παραμελήσει τις προηγούμενες ημέρες. Πάνω σε αυτό το σημείο μπορεί να σας γίνει και μια πρόταση η οποία είχε πέσει στο τραπέζι πριν καιρό και να μην τις είχατε δώσει μεγάλη σημασία. Ίσως να αφορά ένα μεγαλύτερο επικοινωνιακό κομμάτι στην δουλειά σας και αυτό να είναι η αφορμή που θα που θα σας αναδείξει. Για αυτό να το ξανασκεφτείτε και να μην το αποκλείσετε αν δεν σας κάνει εκ πρώτης όψεως.

Ν. Αναστασιάδης και Στ. Μαλάς στη μάχη της ερχόμενης Κυριακής

Εικόνα
Ρίχνουν δίκτυα και οι δύο στους ψηφοφόρους Λιλλήκα.- Ο Νίκος Αναστασιάδης  με 45.46% των ψήφων και ο Σταύρος Μαλάς με 26,91% πέρασαν στον β’ γύρο των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, την ερχόμενη Κυριακή. Τα Επιτελεία των δύο υποψηφίων  άρχισαν ήδη από χθες το βράδυ αγώνα προσεταιρισμού του 24,93% των ψηφοφόρων, που χθες έδωσαν τη ψήφο του στον τρίτο της κούρσας, Γιώργο Λιλλήκα.  Στην εκλογική μάχη πήραν μέρος συνολικά ένδεκα υποψήφιοι.

Νίκος Αναστασιάδης: «Το αποτέλεσμα αποτελεί νίκη των πολιτών»

Εικόνα
«Νέα μάχη για απαλλαγή του τόπου από τη διακυβέρνηση ΑΚΕΛ» Το αποτέλεσμα αποτελεί νίκη των πολιτών, δήλωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης.

Μαλάς: Έχουμε κοινά με τις δυνάμεις που στήριξαν Λιλλήκα

Εικόνα
Μήνυμα νίκης έστειλε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, ο οποίος απευθύνθηκε και στους ψηφοφόρους του Γιώργου Λιλλήκα, λέγοντας ότι  τους ενώνουν πολλά κοινά.

Λιλλήκας: «Αποδείξαμε ότι οι πολίτες έχουν και δύναμη και φωνή»

Εικόνα
«Γράψαμε ιστορία, αποδείξαμε ότι οι πολίτες έχουν και δύναμη και φωνή», είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος ο υποψήφιος για την Προεδρία Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος δεν ξεκαθάρισε αν θα πάρει θέση υπέρ ενός υποψηφίου στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Σύλληψη 41χρονης Βουλγάρας για ανθρωποκτονία του βρέφους της

Εικόνα
Έκρυβε την εγκυμοσύνη της και γέννησε μόνη στα χωράφια,  στη Σωτήρα.- Για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της απόκρυψης τοκετού συνελήφθη το 41χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι,  από το πρωί του Σαββάτου, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε όταν γέννησε μόνη της στην αγροικία όπου εργαζόταν, στη Σωτήρα, της ελεύθερης Αμμοχώστου.