Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 13, 2013

Στην αφετηρία με 500 ευρώ

Εικόνα
Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΔΗΚΟ. Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι η υποβολή των υποψηφιοτήτων θα γίνεται από τις 9 το πρωί εώς το μεσημέρι στο γραφείο του Γενικού Οργανωτικού Γραμματέα του κόμματος.

Μέχρι τέλος Δεκεμβρίου θα υποβληθεί σχέδιο δράσης

Εικόνα
Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της Ειδικής Συνόδου των ηγετών των χωρών μελών της ΕΕ για τη Νεανική Απασχόληση, την οποία συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ στο Παρίσι, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Μπόνους 52 εκ. σε 3 χρόνια στη Λαϊκή Τράπεζα

Εικόνα
Γύρω στα €52 εκατομμύρια ανέρχονται τα μπόνους που δόθηκαν κυρίως μεταξύ 2006-2009 στα στελέχη και τους μετόχους της Μαρφίν Λαϊκής σε Κύπρο και Ελλάδα, όπως αναφέρθηκε σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής η οποία συνέχισε την Τρίτη τη συζήτηση για την Λαϊκή Τράπεζα.

ΥΠΟΙΚ: Κάποιες προβλέψεις θα διαψευστούν

Εικόνα
Την εκτίμηση ότι κάποιες προβλέψεις των οίκων αξιολόγησης θα διαψευστούν πολύ νωρίτερα, εξέφρασε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης σχολιάζοντας τις αρνητικές προβλέψεις του οίκου Fitch για την κυπριακή οικονομία, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι θα πρέπει «να  παραμείνουμε σοβαροί και προσηλωμένοι» στην προσπάθεια για αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και της αξιοπιστίας της κυπριακής οικονομίας.

Βρυξέλλες: Ικανοποίηση για την πρόοδο της Κύπρου

Εικόνα
Η αξιολόγηση του κυπριακού προγράμματος ολοκληρώθηκε, η πρόοδος που σημειώθηκε στα δημοσιονομικά ήταν πάρα πολύ καλή, ενώ πρόοδος σημειώθηκε και στην αναδιάρθρωση του χρηματοπιστωτικού τομέα,  δήλωσε απόψε στις Βρυξέλλες, ανώτερος αξιωματούχους της Ευρωζώνης.

Ελλάδα: Αισιοδοξία για τους υδρογονάνθρακες

Εικόνα
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά θεωρούνται τα αποτελέσματα των σεισμικών δεδομένων για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα. Όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ανσαμεντ, τα δεδομένα που δημοσίευσε η νορβηγική εταιρεία PGS, θεωρούνται ως ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών πετρελαίου .

Δεν έχουν φτάσει στον πάτο τα επιτόκια

Εικόνα
Δεν έχουν βρει τον πάτο τα επιτόκια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), παρά την περαιτέρω μείωση τους την περασμένη εβδομάδα, δήλωσαν την Τρίτη δύο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) της ΕΚΤ.

«Εξαιρετική πρωτοβουλία» η διάνοιξη των Βαρωσίων

Εικόνα
Ως μια εξαιρετική πρωτοβουλία θεωρεί ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΗΕ στη Γενεύη το άνοιγμα της πόλης της Αμμοχώστου καθώς και την ενεργό εμπλοκή της ΕΕ στο Κυπριακό.