Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 31, 2013

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός λιτότητας

Εικόνα
Η βουλή του Ισραήλ ενέκρινε σήμερα τον κρατικό προϋπολογισμό με 58 ψήφους υπέρ έναντι 43 κατά, έπειτα από μια μαραθώνια 15ωρη συνεδρίασή της.

«Θα συνεχίσουμε την δημοσιονομική σταθερότητα»

Εικόνα
Ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Πέντρου Πάσους Κουέλιου δεσμεύθηκε να επιμείνει στην πολιτική της λιτότητας, προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική ανόρθωση της χώρας, έπειτα από την υπερίσχυση της κυβερνητικής συμμαχίας στην ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο για την ψήφο εμπιστοσύνης υπέρ της πολιτικής της.

Μειώσεις μισθών μέχρι 30% αποφάσισε η ΕΤΥΚ

Εικόνα
Κλιμακωτές μειώσεις μισθών μέχρι και 30% αποφάσισε ομόφωνα για όλους τους τραπεζικούς υπαλλήλους, πλην των εργαζομένων στην Τράπεζα Κύπρου,  το ΔΣ της ΕΤΥΚ.

Ολοκληρώνεται σήμερα η ανταλλαγή απόψεων

Εικόνα
Ολοκληρώνεται σήμερα η ανταλλαγή απόψεων των Κυπριακών Αρχών με την Τρόικα επί των συμπερασμάτων του επικαιροποιημένου μνημονίου.

Σουλτς: Επώδυνο το πρόγραμμα της Κύπρου

Εικόνα
Η εφαρμογή των προγραμμάτων οικονομικής στήριξης έχει γενικά αγνοήσει τα δημοκρατικά δικαιώματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως του μόνου πανευρωπαϊκού κοινοβουλευτικού σώματος, που είναι σε θέση να εφαρμόσει δημοκρατική λογοδοσία στη λήψη αποφάσεων, ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σε απαντητική επιστολή του προς τον πρόεδρο της κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου.

Εντατικές διαπραγματεύσεις για το επιτόκιο του δανείου

Εικόνα
Εντατικές διαπραγματεύσεις διεξάγονται για το επιτόκιο του δανείου του 1,5 δις. ευρώ το οποίο θα δοθεί για την ανακεφαλαιοποίηση του Συνεργατισμού.