Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 17, 2013

Ένας θηλυκός χιμπατζής εθισμένος στο... πορνό!

Εικόνα
Σεβίλη:  Η Gina είναι ένας θηλυκός χιμπατζής που ζει στο ζωολογικό κήπο της Σεβίλης. Και είναι εθισμένη στο πορνό. Να δύο προτάσεις που δεν τις συναντάς συχνά μαζί. Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι του πάρκου τοποθέτησαν μια τηλεόραση στο κλουβί της και της έδωσαν το τηλεχειριστήριο. Στην αρχή περίμεναν η Gina να σπάσει το τηλεχειριστήριο, αλλά προς έκπληξη όλων η Gina όχι μόνο δεν το έσπασε, αλλά βρήκε και το αγαπημένο της κανάλι.

Αυστραλός ερευνητής ξεθάβει κομμάτι χρυσού 5,5 κιλών

Εικόνα
Σίδνεϊ:  Έκπληκτοι έμειναν οι ειδικοί επί του θέματος με το εύρημα ενός Αυστραλού ερευνητή. Ο Κόρντελ Κεντ ανακάλυψε στην πολιτεία της Βικτώρια ένα κομμάτι χρυσού 5,5 κιλών, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 300 χιλιάδες δολάρια.

Όλα τα Ζώδια 17/1

ΚΡΙΟΣ   «Για την πρωτιά» Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο κινείστε με ταχείς ρυθμούς και ξεχύνεστε σε δραστηριότητες που ενέχουν ανταγωνισμό, απαιτούν μυϊκή δύναμη ή μπορούν να σας φέρουν πρώτους στην κούρσα της επιτυχίας. Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα φιλία ή να γίνετε μέλη σε μια λέσχη, οργανισμό ή ομάδα. Οικονομικά και ερωτικά αναμένονται ριζικές αλλαγές και δυναμικές διεκδικήσεις. Οι γεννημένοι του 1977 θα συζητήσετε με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας.

Σαν σήμερα. . .17 Ιανουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1817:  Ο  Ιωάννης Καποδίστριας  γίνεται ελβετός πολίτης, σε αναγνώριση της συμβολής του στη δημιουργία του ομοσπονδιακού συστήματος της Ελβετίας. 1893:  Οι αμερικανοί καλλιεργητές ζάχαρης καταλύουν τη μοναρχία στη Χαβάη, όταν εξαναγκάζουν σε παραίτηση τη βασίλισσα Λιλιουοαλάνι. 1904:  Ο  Βυσσινόκηπος  του Άντον Τσέχοφ κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο Τέχνης της Μόσχας.

Ξέσπασμα Συλικιώτη σε Βουλή και Σιαρλή, λόγω παρέμβασης τρόικας

Εικόνα
Έντονα αντέδρασε ο Υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης  στις πληροφορίες που έφεραν την Τρόικα να παρεμβαίνει σε θέματα υδρογονανθράκων και συγκεκριμένα  στα Νομοσχέδια για το  Κρατικό Ταμείο Υδρογονανθράκων και την ΚΡΕΤΥΚ. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Τρόικα έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών  αναφέροντας ότι τα νομοσχέδια παραβαίνουν τους όρους του Μνημονίου.

RBS:Το ΦΑ θα υπερκαλύψει το κυπριακό χρέος

Εικόνα
Έκθεσή της η Royal Bank of Scotland για την Κυπριακή οικονομία.- Το κυπριακό δημόσιο χρέος και η αποπληρωμή του ωχριούν μπροστά στην αξία των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που βρίσκονται στα τεμάχια της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κύπρου, σημειώνει σε έκθεσή της η Royal Bank of Scotland (RBS).   Σε έκθεσή της με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου, η RBS σημειώνει ότι το πακέτο οικονομικής στήριξης της Κύπρου, που εκτιμάται στα €17,5 δις ισοδυναμεί με το 100% του ΑΕΠ της χώρας, ενώ το συνολικό δημόσιο χρέος μετά την παροχή της οικονομικής βοήθειας (55% του ΑΕΠ) θα ξεπεράσει στο 140% του ΑΕΠ, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο μετά την Ελλάδα.

Οι Γερμανοί απαντούν στο ξέσπασμα του Προέδρου για το Μνημόνιο

Εικόνα
Δηλώσεις σε ειδικό πρόγραμμα της  Ντόιτσε Βέλε.- Καχυποψία και σενάρια τροφοδοτεί η καθυστέρηση στην υπογραφή μνημονίου για την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Κύπρο, όπως αναφέρει η Ντόιτσε Βέλε, προσθέτοντας πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας δείχνει το "διεθνή παράγοντα" ως υπεύθυνο για την καθυστέρηση αυτή.

Ακυρώνεται η αύξηση που επέβαλε η ΑΗΚ τον Δεκέμβριο

Εικόνα
Επιστρέφεται στους καταναλωτές με τα επόμενα τιμολόγια.- Η ΡΑΕΚ έδωσε εντολή στην ΑΗΚ για αναστολή της αύξησης στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος, που επιβλήθηκε στους μηνιαίους καταναλωτές Δεκεμβρίου 2012 και διμηνιαίους καταναλωτές Ιανουαρίου 2013, λόγω εφαρμογής της αναπροσαρμογής της χρέωσης, εξαιτίας της τιμής καυσίμων Νοεμβρίου 2012.   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στους καταναλωτές αυτούς που ήδη έλαβαν τιμολόγια με την αυξημένη αναπροσαρμογή της χρέωσης, λόγω τιμής καυσίμων, θα επιστραφεί η διαφορά στο επόμενο τιμολόγιο.

Από τη Δευτέρα 1.41 ευρώ πλαφόν στο γάλα για 45 ημέρες

Εικόνα
Από τη Δευτέρα τίθεται σε εφαρμογή το διάταγμα με το οποίο καθορίζεται ανώτατη λιανική τιμή 1.41 ευρώ το λίτρο το γάλα, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και ανώτατη χονδρική τιμή 1.32 το λίτρο συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Σε δηλώσεις στη Βουλή ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες έγιναν αρκετές  διαβουλεύσεις με όλους τους εκπροσώπους της αλυσίδας της παραγωγής - διάθεσης γάλακτος.

Επιμένει για χρέος κάτω από τα 10 δις ο Διοικητής της ΚΤΚ

Εικόνα
Πρώτη η ΣΥΤΑ, αν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις.- Τη θέση ότι οι κυπριακές τράπεζες θα χρειαστούν λιγότερα από €10 δις για ανακεφαλαιοποίηση, εξέφρασε ο  Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκος Δημητριάδης.   Σε συνέντευξή του στο Associated Press, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, τόνισε ότι εάν οι ανάγκες των τραπεζών ανέλθουν στα €10 δις ευρώ,  τότε η κυβέρνηση θα είναι εγκλωβισμένη από τα δάνεια που θα πάρει για να τα αποπληρώσει.

Η κάνναβη είναι η δημοφιλέστερη παράνομη ουσία στην Κύπρο

Εικόνα
Και υπέρμετρη κατανάλωση αλκοόλ από νέους 15-16 ετών.-  Τις πρόσφατες δραστηριότητες του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου (ΑΣΚ), μεταξύ των οποίων η νέα Εθνική Στρατηγική για την αντιμετώπιση της εξάρτησης από παράνομες ουσίες και την επιβλαβή χρήση του αλκοόλ 2013-2020, το Σχέδιο Δράσης 2013-2016, καθώς και οι νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες για την ολοκλήρωση της φροντίδας των ατόμων με εξάρτηση και την αναβάθμιση των δομών επικοινωνίας και ενημέρωσης, παρουσίασε, σε συνέντευξη Τύπου, το ΑΣΚ.

Πανικός στο κέντρο του Λονδίνου από συντριβή ελικοπτέρου

Εικόνα
Προσέκρουσε σε γερανό και έπεσε φλεγόμενο σε κεντρική πλατεία.- Δύο νεκροί και εννέα τραυματίες.-   ΛΟΝΔΙΝΟ: Δύο νεκροί και εννέα τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι ο απολογισμός της συντριβής ελικοπτέρου στο κεντρικό Λονδίνο, σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία. Νεκροί είναι ο πιλότος και ένας ανυποψίαστος πολίτης που βρισκόταν στην περιοχή.   Το ελικόπτερο τύπου Agusta 109 προσέκρουσε στις 8 το πρωί, τοπική ώρα, σε γερανό που βρίσκεται στην κορυφή κτιρίου με 50 ορόφους,, το οποίο είναι ακόμα υπό κατασκευή στην περιοχή του Vauxhall.

Συνεργασία Άγκυρας-Παρισιού για πυρηνική ενέργεια

Εικόνα
Η Τουρκία και η Γαλλία αποφάσισαν να ξαναρχίσουν τις συζητήσεις τους όσον αφορά την πυρηνική ενέργεια για μη στρατιωτική χρήση, ενώ η Αγκυρα εξετάζει την κατασκευή τριών πυρηνικών σταθμών μέσα στα πέντε επόμενα χρόνια, ανακοίνωσαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ και η Γαλλίδα υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου Νικόλ Μπρικ. "Συζητήσαμε με τον υπουργό σημαντικά προγράμματα της Τουρκίας σχετικά με εξοπλισμό για την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας. Η Γαλλία έχει εταιρίες άριστες στον τομέα είναι φυσικό να έχουμε αυτές τις συζητήσεις", δήλωσε η Μπρικ.