Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 27, 2014

Κλάπηκαν από υπεραγορά της Λάρνακας

Εικόνα
Γνωστή υπεραγορά της Λάρνακας  μπήκε στο στόχαστρο αγνώστων  κατά τη διάρκεια της νύχτας  που κατάφεραν να αποσπάσουν τσιγάρα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και ποσότητας.

Εκτός Κυβέρνησης το ΔΗΚΟ

Εικόνα
Με 97 ψήφους υπέρ (54,5%) και 81 (45,5%)εναντίον η Κεντρική Επιτροπή του ΔΗΚΟ αποφάσισε να αποχωρήσει το κόμμα από την Κυβέρνηση. Τα μέλη ψήφισαν σε μυστική ψηφοφορία και επικύρωσαν αυτούσια την πρόταση του Εκτελεστικού Γραφείου.

Συναντήσεις των διαπραγματευτών σε Αθήνα και Άγκυρα

Εικόνα
Πιάνουν δουλειά οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης και Κουντρέτ Οζερσάι, οι οποίοι θα έχουν σήμερα επαφές σε Άγκυρα και Αθήνα, αντίστοιχα.

Δύση προειδοποιεί Κρεμλίνο

Εικόνα
Εν μέσω συγκρούσεων και αποσχιστικών τάσεων στην Κριμαία, το ΝΑΤΟ διαμηνύει προς τη Μόσχα πως στηρίζει «την εδαφική ακεραιότητα και το απαραβίαστο των συνόρων» της Ουκρανίας, ενώ την ίδια στιγμή οι ΗΠΑ προειδοποιούν το Κρεμλίνο πως στρατιωτική δράση στην Ουκρανία θα ήταν «τεράστιο σφάλμα». Διεθνές ένταλμα σύλληψης εκδίδεται την ίδια στιγμή σε βάρος του καθαιρεθέντος προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται έως και σήμερα, αλλά κατά πληροφορίες της γενικής εισαγγελίας εξακολουθεί να βρίσκεται στη χώρα.

Η χώρα με την πιο άνιση κατανομή πλούτου

Εικόνα
Ο ιδιωτικός πλούτος είναι πιο άνισα κατανεμημένος στη Γερμανία —τη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης— από ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο κράτος της Ευρωζώνης, κατέδειξε μια μελέτη για το θέμα αυτό η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα.

Τούμπα Νικόλα λόγω Κεντρικής

Εικόνα
Σενάριο τρόμου γράφτηκε χθες για τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή για τις αποκρατικοποιήσεις. Ο Νικόλας 

Κέρδισε τη μάχη κι έχασε το κόμμα

Εικόνα
Πύρρειος αποδείχθηκε η χθεσινοβραδινή νίκη του Νικόλα Παπαδόπουλου στην Κεντρική Επιτροπή. Η πρότασή του για αποχώρηση από την κυβέρνηση κέρδισε οριακά με 97 ψήφους (ποσοστό 54.5%) έναντι 81 ψήφων (45.5%) που τάχθηκε κατά.

Στη ρωσική πρεσβεία η Έλενα

Εικόνα
Υπό συνεχή παρακολούθηση βρίσκεται η Ρωσίδα πολυεκατομμυριούχος που χθες το μεσημέρι μετέβη στην πρεσβεία της Ρωσίας στη Λευκωσία και συναντήθηκε με τον πρέσβη.