Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 17, 2012

Η Κύπρος δεν θα μπορέσει να εξοφλήσει τα χρέη της !

Εικόνα
Έρευνα , την οποία οικονομολόγοι χαρακτηρίζουν  καμπανάκι για την Κυπριακή Δημοκρατία, τοποθετεί την Κύπρο στην κορυφή της λίστας των χωρών οι οποίες δύσκολα θα μπορέσουν να ξεπληρώσουν τα δάνεια τους σε κρατικό επίπεδο την επόμενη πενταετία. 

Το ΑΚΕΛ ετοιμάζει πρόταση προς τα άλλα κόμματα

Εικόνα
Δεν συζητά όμως «αν υπάρχουν προαποκλεισμοί».- Το ΑΚΕΛ ενδιαφέρεται για επίτευξη συνεργασιών που βασίζονται σε αρχές ώστε να μην καταρρεύσουν στις πρώτες δυσκολίες, δήλωσε ο ΓΓ του κόμματος Αντρος Κυπριανού, από τη Λάρνακα, όπου παρέστη σε φιλανθρωπική διοργάνωση της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ. 

Στις Φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Εικόνα
Πήρε το κελλί του Ηγούμενου Εφραίμ.- ΑΘΗΝΑ: Στις φυλακές Κορυδαλλού, στην έκτη πτέρυγα, οδηγήθηκε, γύρω στις 11 χθες το πρωί, ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο. Ο κ. Τσοχατζόπουλος κάνει χρήση του ίδιου κελιού όπου εκρατείτο ο ηγούμενος Εφραίμ. 

Επαφές Χριστόφια με ΣΑ ενόψει της Έκθεσης Ντάουνερ

Εικόνα
Είδε τους εκπροσώπους της Κίνας και των ΗΠΑ.- Επαφές με τους Πρέσβεις των μονίμων μελών του ΣΑ του ΟΗΕ στην Κύπρο έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενόψει και της έκθεσης του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Αλεξάντερ Ντάουνερ και σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, οι συναντήσεις του Προέδρου χθες με τον Πρέσβη της Κίνας και τον Επιτετραμμένο των ΗΠΑ.

Θα το ξανάκανε, είπε στο Δικαστήριο ο Μπρέιβικ

Εικόνα
Σκότωσε τα  77 παιδιά «γιατί προωθούσαν την πολυπολιτισμικότητα».  Ο Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου του Οσλο ότι θα επαναλάμβανε τη σφαγή που πραγματοποίησε τον περασμένο Ιούλιο, όταν σκότωσε 77 ανθρώπους. 

Απόφαση για την ''Ηλιος'' στην Αθήνα την Παρασκευή

Εικόνα
Την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, για την υπόθεση του μοιραίου αεροσκάφους της «Ηλιος» που συνετρίβη στο Γραμματικό, στην Ελλάδα, στις 14 Αυγούστου, το 2005, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 121 άνθρωποι.  Στην Ελλάδα οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η δίκη ξεκίνησε στις 17 Δεκεμβρίου και είχε διακοπεί μέχρι την ανακοίνωση της απόφασης μεθαύριο Παρασκευή 20 Απριλίου.

ΑΠΟΕΛ: Ατομικό ο Σολωμού, χάνει ΑΕΛ

Εικόνα
Την πρώτη τους προπόνηση μετά τις διακοπές του Πάσχα έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ξεκινώντας έτσι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει ΑΕΛ. Άθως Σολωμού και Πάουλο Ζόρζε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με τον Κύπριο άσο να βγαίνει νόκ άουτ ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΛ.

Ομόνοια: Με αρκετές απουσίες στο ντέρμπι με Ανόρθωση

Εικόνα
Με αρκετές και σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Ομόνοια στο ντέρμπι με Ανόρθωση. Στην χθεσινή προπόνηση οι  Φρέντι και Λεάντρο έκαναν φυσιοθεραπεία, οι Αβραά μ, Αγκουιάρ και Χριστοφή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Σπούγκιν.