ΑΠΟΕΛ: Ατομικό ο Σολωμού, χάνει ΑΕΛ

Την πρώτη τους προπόνηση μετά τις διακοπές του Πάσχα έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ξεκινώντας έτσι το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει ΑΕΛ. Άθως Σολωμού και Πάουλο Ζόρζε ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, με τον Κύπριο άσο να βγαίνει νόκ άουτ ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΛ.

Πάντως η κατάσταση του Σολωμού είναι κάπως ανησυχητική και ίσως ο ποδοσφαιριστής τις επόμενες ημέρες περάσει από ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα η όχι της κατάστασης του, Όσον αφορά στον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, αν θα προλάβει δηλαδή η όχι τον αγώνα της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά  και αγωνίστηκαν και σε δίτερμα, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και σοβαρότητα, δείγμα του ότι θέλουν να παλέψουν και την τελευταία πιθανότητα κατάκτησης του πρωταθλήματος. 

Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση η οποία θα αρχίσει στις 17:30.

Τέλος όσον αφορά στην απόφαση του Γιοβάνοβιτς να σταματήσει τις διασκέψεις τύπου πριν από τα παιχνίδια, αρχικά αυτό αναμένεται να ισχύσει από την ερχόμενη Πέμπτη 19/4 και αργότερα θα αποφασίσει αν θα είναι τελεσίδικο, δηλαδή μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"