Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 11, 2013

Όλα τα Ζώδια 11/2

ΚΡΙΟΣ   Μπορεί και να απομονωθείτε μέσα σε ένα δικό σας κόσμο ο οποίος θα είναι απαγορευτικός για την ρεαλιστική σας διάθεση και τοποθέτηση. Το παρασκήνιο θα υπάρχει και θα γίνουν κινήσεις με μυστικότητα από την πλευρά σας. Δεν θα είναι εύκολο να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και θα υπάρχουν παρερμηνεύσεις και λάθη από την πλευρά τουλάχιστον ενός ατόμου που παίζει το ρόλο του απόντα – παρόντα στην ζωή σας. Παρόλα αυτά θα έχετε μια εύνοια σε οικονομικό επίπεδο ή επαγγελματικό γιατί θα έχετε προστασία και θα σας έρθουν κάποια πράγματα ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε.

Σαν σήμερα. . .11 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 660 π.Χ:  Ο αυτοκράτορας Τζίμου ιδρύει την Ιαπωνία, σύμφωνα με την παράδοση. 1825:  Ο  Ιμπραήμ , επικεφαλής 4.000 πεζών και 4.000 ιππέων, αποβιβάζεται στη Μεθώνη και την επομένη κινείται προς την Πύλο. Μεγάλος κίνδυνος για την Ελληνική Επανάσταση.

Επάνοδος του Μπερλουσκόνι φοβίζει την ΕΕ, λέει ο Μόντι

Εικόνα
Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι δήλωσε ότι η ΕΕ φοβάται επάνοδο του Μπερλουσκόνι στην εξουσία και τις επιπτώσεις στο ευρώ. "Ο Μπερλουσκόνι με έχει απογοητεύσει και έχει προδώσει την φιλελεύθερη επανάσταση", δήλωσε ο Μόντι ο οποίος διαδέχθηκε τον μεγιστάνα Μπερλουσκόνι τον Νοέμβριο του 2011.

Σήμερα η υπογραφή για συμμετοχή της Delek στο τεμάχιο 12

Εικόνα
Υπογράφεται σήμερα, στην παρουσία του Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο,η συμφωνία  με την Ισραηλινή Delek, η οποία αποκτά άμεσα από την αμερικανική NOBLE το 30% των δικαιωμάτων της στο τεμάχιο «12».

Υπήρξαν επιτυχίες στο Κυπριακό κατά τη θητεία του λέει ο Χριστόφιας

Εικόνα
Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αδιέξοδο στο Κυπριακό, το οποίο έχει προκληθεί με αποκλειστική ευθύνη της κατοχικής Τουρκίας και του κ. Έρογλου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μιλώντας στον εορτασμό του Αγίου Μάρωνα, στον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Χαρίτων.

Πήρε φόρα ο Ερντογάν - Τρωτό σημείο η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ

Εικόνα
Τρωτό σημείο θεωρεί ο Ταγίπ Ερντογάν την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ. Μιλώντας στην συνεδρία της επαρχιακής επιτροπής του ΑΚΡ στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ενταξιακή πορεία της χώρας λέγοντας ότι ο δρόμος προς την ΕΕ διαρκεί εδώ και 54 χρόνια.

«Χρύσωμα του χαπιού» η μείωση των τιμών των φαρμάκων

Εικόνα
Οι τιμές παραμένουν οι πιο ψηλές στην Ευρώπ, λέει η Π.Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ   Η Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής (Π.Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ), χαρακτηρίζει «χρύσωμα του χαπιού» την μείωση από σήμερα στις τιμές ορισμένων φαρμάκων , προσθέτοντας ότι δυστυχώς ο Κύπριος Καταναλωτής «θα συνεχίσει να αγοράζει σχεδόν τα πιο ακριβά φάρμακα στην Ευρώπη».