Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 3, 2011

Ζητούνται φοιτητές/τρίες Αγγλικής Φιλολογίας.

Ζητούνται για part time  εργασία,  φοιτητές/τρίες Αγγλικής Φιλολογίας για μεταφράσεις. Απαιτούμενα προσόντα : 1)  Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. 2) Άριστη γνώση Η/Υ κυρίως Microsoft Word και Internet. 2) Συνεργάσιμος/ή.  Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό στο: cypruspress@hotmail.gr

Το "Σπίτι της Αναστούς" !!!!

Εικόνα
Προτείνουμε το "Σπίτι της Αναστούς" στον Καλοπαναγιώτη Στον Καλαπαναγιώτη, υπάρχει ένα όμορφο – παραδοσιακό σπίτι 95 τετραγωνικών με 2 υπνοδωμάτια που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν αλλά ταυτόχρονα και του σύγχρονου design. Επίσης έχει 2 μπάνια (οπού σίγουρα η  φιλόξενη   οικοδέσποινα σας θα φροντίσει να υπάρχουν τα καλλυντικά  του μπάνιου),  υποδαπέδια     θέρμανση,  A / C , φούρνος μικροκυμάτων, μεγάλος φούρνος, κεραμική εστία, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και επίσης το γραφικό καφενείο του χωριού θα σας φτίαξει ένα υπέροχο πρόγευμα με τις γεύσης αλλά και τη ζεστασία του χωριού. To  "Σπίτι της Αναστούς" είναι στο σχέδιο αγροτουρισμού. Είναι το παλίο σπίτι τις γιαγίας με την διατηρημένη αρχιτεκτονική , χτισμένο με πέτρα για να έχει ζεστασία το χειμώνα και δροσία το καλοκαίρι. Σκοπός είναι να σας προσφέρουμε ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας μακριά από τους δυνατούς θορύβους, τις εντάσεις και το άγχος της πόλης. 

Σαν σήμερα...3 Νοεμβρίου

Εικόνα
3 Νοεμβρίου Γεγονoτα 1507 : Ο σύζυγος της Λίζας Γκεραρντίνι, πλούσιος έμπορος από τη Βενετία, μισθώνει τις υπηρεσίες του Λεονάρντο Ντα Βίντσι για να ζωγραφίσει το πορτρέτο της γυναίκας του. Ο ιταλός μετρ θα δημιουργήσει το αριστούργημά του, που έμεινε στην ιστορία ως Μόνα Λίζα.

Ιστορική επίσκεψη του Σιμόν Πέρες στην Κύπρο

Εικόνα
Υπογράφονται τέσσερις συμφωνίες συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ. Ιστορική χαρακτηρίζεται η επίσκεψη του προέδρου του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, ο οποίος έφθασε αργά χθες το βράδυ στην Κύπρο. Ο Ισραηλινός Πρόεδρος έφθασε με συνοδεία οκταμελούς αντιπροσωπείας αλλά και επιχειρηματιών, ανάμεσα τους και εκπρόσωποι της ισραηλινής «Delek».

Αθήνα: Άρχισε η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης

Εικόνα
Λίγα λεπτά μετά τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε η συζήτηση στην Ελληνική  Βουλή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που θα ολοκληρωθεί στις 12:00 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, με ονομαστική ψηφοφορία. Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε πρώτος ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Ρέππας.

Άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Ζητά η Αντιπολίτευση

Εικόνα
Για ενημέρωση και σχεδιασμό αντιμετώπισης των επερχόμενων κινδύνων Ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας επέστρεψε χθες το απόγευμα στην Κύπρο, αποφεύγοντας να κάμει οποιαδήποτε δήλωση για τα αποτελέσματα των συνομιλιών του στη Νέα Υόρκη, τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνέχισαν σε έντονους ρυθμούς να επικρίνουν τους χειρισμούς του, στους οποίους αποδίδουν και  διαγραφόμενο εγκλωβισμό της ελληνικής πλευράς σε διαδικασίες χρονοδιαγραμμάτων και επιδιαιτησίας.

Το «Πιρί Ρέις» ολοκλήρωσε τις έρευνές του στο σημείο G

Εικόνα
Τώρα θα κάνει έρευνες στις ακτές της Αμμοχώστου, λέγουν οι Τούρκοι. Όπως ανακοίνωσαν οι Τούρκοι,οι «ερευνητικές εργασίες» στην περιοχή G, όπως την αποκαλούν,  ολοκληρώθηκαν και το τουρκικό σεισμογραφικό «Πιρί Ρεϊς» βρίσκεται από χθες το πρωί στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου.

Αύριο το πρωί η συζήτηση στη Βουλή για το πόρισμα Πολυβίου

Εικόνα
Αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πόρισμα της Επιτροπής Πόλυ Πολυβίου για την έκρηξη στη ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί. Η συζήτηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί χθες και σήμερα, τα απογεύματα.

Σε οριακό σημείο η ανεργία, λέει ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Εικόνα
«Η πυρίτιδα της οικονομίας οδεύει στην ανάφλεξη» Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Ευρωζώνης και οι επιπτώσεις τους στο χρηματοοικονομικό τομέα και της Κύπρου σε συνάρτηση με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat για την ανεργία τον Σεπτέμβριο, που στην Κύπρο ανέρχεται στο 7,8%, «φέρνουν τη χώρα μας σε οριακό σημείο για την ανεργία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.