Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 6, 2012

Σαν σήμερα...7 Μαρτίου

Εικόνα

Δεκάδες εκ. ευρώ και σήμερα στον αέρα από τους Ελεγκτές

Εικόνα
Ούτε εκκλήσεις , ούτε μεσολαβητικές προσπάθειες της Βουλής, ούτε προειδοποιητικά τελεσίγραφα του Υπουργού κατόρθωσαν να κάμψουν το απεργιακό μένος των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα, άλλες 36 πτήσεις να ακυρώνονται από τη σημερινή απεργία, που είναι προγραμματισμένη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα. Προγραμματισμένες επίσης είναι τετράωρες απεργίες για τις 12 και 15 Μαρτίου.

Ξετυλίγεται το μυστήριο «βιασμός στις Φυλακές»

Εικόνα
Άρχισε ανακρίσεις η Αστυνομία – Η Επίτροπος Διοίκησης παραδίδει σήμερα το πόρισμά της. – Πρόβλημα σήψης  και διαφθοράς. Ομάδα ανακριτών της Αστυνομίας άρχισε από ενωρίς χθες το πρωί δουλειά στις Κεντρικές Φυλακές σε μια προσπάθεια των αρχών να διαλευκάνουν του μυστήριο του «βιασμού» νεαρού από ενήλικα, που βρέθκαν κλειδωμένοι στο ίδιο κελλί.  Οι ανακριτές, με εντολή να ολοκληρώσουν το έργο τους  το αργότερο σε δύο εβδομάδες, άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από κατάδικους και δεσμοφύλακες.

Ο Έρογλου επικρίνει Ντάουνερ, Χριστόφια και δικούς του

Εικόνα
Δεν θα δεχθεί τίποτε πέραν του σχεδίου Ανάν, λέγει. – Και ο Ντάουνερ υποκινεί τις διαδηλώσεις έναντίον του… Μια συμφωνία που θα ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες των Ε/κ δεν θα είναι ωφέλιμη για τους Τ/κ, δήλωσε ο Ντερβίς Ερογλου υποστηρίζοντας ότι είναι τακτικισμοί αυτά που γράφονται για άνοιγμα δύο κεφαλαίων για την Τουρκία κατά την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ.  Δεν είναι τα κεφάλαια που θα ανοίξουν το δρόμο για την ένταξη της Τουρκίας, σημείωσε.

Εθνικό Συμβούλιο με επίκεντρο το κυπριακό

Εικόνα
Κρίσιμη συνεδρία σήμερα του Εθνικού Συμβουλίου Αποφάσεις για διαχείριση του Κυπριακού υπό τη σκιά της Πολυμερούς και της έντασης της τουρκικής προκλητικότητας. Σημαντική για την πάρα πέρα πορεία  της ελληνοκυπριακής πλευράς στις συνομιλίες για το Κυπριακό, θεωρείται η σημερινή ολοήμερη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, καθότι σκοπός είναι ο καθορισμός της στρατηγικής αντιμετώπισης των εξελίξεων όπως διαγράφονται μετά την τελευταία συνάντηση στο Greentree.

Ο Καρλ Μπιλντ συνιστά στην Τουρκία να μην εξάπτεται

Εικόνα
«Ο κόσμος θα είναι στη θέση του και μετά την 1η Ιουλίου»  Η προεδρία της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία δεν πρέπει να προκαλεί δράμα, δήλωσε ο Σουηδός ΥΠΕΞ, στην αγγλόφωνη τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily News.

Όμιλος Σιακόλα: Γίνονται διαπραγματεύσεις με Κινέζους

Εικόνα
Διαμετακομιστικός σταθμός στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας Με ανακοίνωση του ο Όμιλος Σιακόλα και η διαχειρίστρια εταιρεία των Hermes Airports, αναφορικά με  δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για Κινέζικο επενδυτικό ενδιαφέρον για το παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας, επιβεβαιώνει ότι διεξάγονται διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ομίλου και Κινέζων επιχειρηματιών και προσθέτει ότι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν κριθεί αναγκαίο.

Η Lehman Brothers βγήκε από τον πτωχευτικό κώδικα

Εικόνα
Αρχίζει να εξοφλεί πιστωτές της H ''Lehman Brothers Holdings Inc'' ανακοίνωσε χθες την έξοδο της από το κεφάλαιο 11 του πτωχευτικού κώδικα, αναφέροντας ότι ''ξεπέρασε τη χρονική φάση της χρεοκοπίας''.