Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 14, 2012

ΒΟΜΒΑ του Al Jazeera για τα ελληνικά ΜΜΕ. Δείτε το αποκαλυπτικό VIDEO...

Εικόνα
   Πραγματική βόμβα στα θεμέλια των σάπιων ΜΜΕ απο εναν παγκόσμιο δημοσιογραφικό κολοσσό! Σε ενα σπέσιαλ αφιέρωμα του Al Jazeera ο παρουσιαστής αναρωτιέται αν τα ΜΜΕ της χώρας που έδωσε στον κόσμο τη Δημοκρατία αντανακλούν τις ανησυχίες του λαού ή των μεγαλοεπιχειρηματιών

Σαν σήμερα. . . 15 Μαΐου

Εικόνα

Χριστόφιας: «Δεν θα επαναδιεκδικήσω εκλογή στην Προεδρία»

Εικόνα
Αιχμές κατά της αντιπολίτευσης – «Στον πηγαιμό για τη δική μας Ιθάκη ο δρόμος υπήρξε γεμάτος Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες». Με διάγγελμα στον κυπριακό λαό από την τηλεόραση, έπειτα από συνεδρία της ΚΕ του ΑΚΕΛ, ο Πρόεδρος Χριστόφιας  ανακοίνωσε την απόφασή του να μην επαναδιεκδικήσει εκλογή στην Προεδρία.

Ελλάδα: Νέα σύσκεψη σήμερα με όλους, πλην Μιχαλολιάκου

Εικόνα
Βενιζέλος: Στηρίζουμε ως λύση ανάγκης κυβέρνηση προσωπικοτήτων - Διαφωνεί η ΔΗΜΑΡ για κυβέρνηση προσωπικοτήτων, κάτι που χαρακτηρίζει πολιτική ήττα.- Θα μετάσχει τελικά ο Αλέξης Τσίπρας στην νέα σημερινή συνάντηση - Τα περισσότερα σενάρια δείχνουν πως η χώρα οδεύει ολοταχώς σε νέες εκλογές.- Ο Τσίπρας άρχισε ήδη προεκλογικό αγώνα.

Συλικιώτης: Άρχισεν η εξέταση των αιτήσεων

Εικόνα
Στο τελευταίο στάδιο οι επαφές για το σχέδιο ανάπτυξης  της Νoble Energy.-  Ακολουθούνται οι πρόνοιες της υφιστάμενης νομοθεσίας όσον αφορά τη διαδικασία του β γύρου αδειοδότησης των τεμαχίων της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας δήλωσε ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Νεοκλής Συλικιώτης, προσθέτοντας ότι οι αιτήσεις παραπέμφθηκαν με δική του επιστολή από την Παρασκευή στην Πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής, που είναι η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εμπορίου. 

Η βόμβα της Δένειας έβγαλε μόνον καπνό

Εικόνα
Αχρηστεύθηκε με χειροβομβίδες θερμίτη από απόσταση.- Εξουδετερώθηκε χθες με επιτυχία, λίγο μετά τις έντεκα το πρωί, η βόμβα, βάρους πεντακοσίων λιβρών, η οποία βρισκόταν από το 1974 θαμμένη σε πηγάδι στη Δένεια. Η βόμβα εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη, την οποία διενήργησαν πυροτεχνουργοί του στρατού και της αστυνομίας, μαζί με δύο εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα. Ο αρχηγός της Αστυνομίας, Μιχάλης Παπαγεωργίου, ο οποίος παρακολούθησε την όλη διαδικασία, είπε ότι χρησιμοποιήθηκαν δύο χειροβομβίδες με θερμίτη για αχρήστευση της πυρίτιδας, οι οποίες πυροδοτήθηκαν από απόσταση τριακοσίων μέτρων.

Τα ζώδια 14/5

Εικόνα
Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου... Γενικό προφίλ Με τη Σελήνη στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων βιώνετε έντονα συναισθήματα που σας ωθούν να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο. Εάν κινηθείτε χωρίς βιασύνη και δείχνοντας διάθεση να ελιχθείτε και να ξανασκεφτείτε κάποια ζητήματα θα έχετε αποτελέσματα που δεν περιμένετε. Εξαιρετική μέρα για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν ή σας χαλαρώνουν.

Σαν σήμερα. . .14 Μαΐου

Εικόνα

Μεγάλη δυναμική για Αναστασιάδη, δείχνει νέα δημοσκόπηση

Εικόνα
Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ προηγείται σ’ έξι σενάρια υποψηφιοτήτων.-  Μόλις τους μισούς ΑΚΕΛικούς συσπειρώνει ο Άντρος Κυπριανού.-  Δεν «τραβούν» οι Μάριος Καρογιάν και Γιαννάκης Ομήρου.-  Υποψηφιότητα ήττας, αυτή του Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια.- Δυναμικά στην κούρσα ο Γιώργος Λιλλήλας.- 

Ελλάδα: Χωρίς αποτέλεσμα η προσπάθεια Παπούλια

Εικόνα
Αμετάπειστος ο Τσίπρας - Νέος κύκλος επαφών σήμερα.- Χωρίς αποτέλεσμα κατέληξαν οι ολοήμερες χθεσινές διαβουλεύσεις του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας με τους αρχηγούς των Κομμάτων που μπήκαν στην Ελληνική Βουλή στις εκλογές της 6ης Μαίου. 

Στην ομαδικότητα επιμένει το Κίνημα Οικολόγων

Εικόνα
Για να  οδηγηθεί ο ενδιάμεσος χώρος σε επιτυχία.- Το Κίνημα Οικολόγων δεν θα συμμετέχει σε μία διαδικασία εξεύρεσης κοινού υποψηφίου πίσω από κλειστές πόρτες, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της από τη Λεμεσό η ΓΓ του Κινήματος Ιωάννα Παναγιώτου. 

Εντοπίστηκαν σημάδια της βόμβας στη Δένεια

Εικόνα
Μετά από σκάψιμο  μιας εβδομάδας  σε πηγάδι.- Τα πρώτα κομμάτια της βόμβας πεντακοσίων λιβρών, η οποία ρίφθηκε από τουρκικό αεροσκάφος στην περιοχή της Δένειας κατά την τουρκική εισβολή του 1974, εντόπισαν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά από αναζήτηση μιας εβδομάδας.

Ερογλου: Όχι στις επ' άπειρον διαπραγματεύσεις

Εικόνα
Για οριστική διακοπή των κάνει λόγο ο Οζερσάι.- Οι διαπραγματεύσεις για λύση του Κυπριακού δεν μπορεί να συνεχίζονται χωρίς να προσδιορισθεί η κατάληξή τους, δήλωσε από την Τουρκία ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Ερογλου.

Οι «Αγανακτισμένοι» του κόσμου τίμησαν την Πρώτη τους Επέτειο

Εικόνα
Συγκεντρώσεις  στην Ισπανία, την Πορτογαλία και το Λονδίνο.- Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στη Μαδρίτη για να πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι την πλατεία Πουέρτα Ντελ Σολ, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του κινήματος των «Αγανακτισμένων» που γιορτάζει την πρώτη του επέτειο.