Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 13, 2014

Όποιος δεν θέλει λύση, να το πει!

Εικόνα
Με διακριτικό αλλά σαφή τρόπο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έριξε χθες το βράδυ το γάντι στους διαφωνούντες με το κοινό ανακοινωθέν για επανέναρξη των συνομιλιών. Κάνοντας λόγο σε παραπληροφόρηση που επιχειρείται για το πραγματικό περιεχόμενο του ανακοινωθέντος, ο κ. Αναστασιάδης απέδωσε σε πολιτικές που στην ουσία διαφωνούν με τη μορφή λύσης που συζητούμε, τα όσα παραπλανητικά λέγονται για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ενέκρινε αύξηση ορίου κρατικού δανεισμού

Εικόνα
Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενέκρινε ψες ένα νομοσχέδιο το οποίο αυξάνει το όριο του ομοσπονδιακού κρατικού δανεισμού για ένα χρόνο, ικανοποιώντας την απαίτηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα αυτό να αυξηθεί άνευ άλλων προϋποθέσεων.

Έξω από το Προεδρικό οι συντεχνίες της CYTA

Εικόνα
Εν μέσω κινητοποιήσεων από πλευράς των συντεχνιών της cyta και της ΑΗΚ το Υπουργικό αναμένεται να εγκρίνει σήμερα το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις. Η τύχη όμως του νομοθετήματος, που αποτελεί προϋπόθεση για την καταβολή της επόμενης δόσης από την τρόικα, θα κριθεί από τη Βουλή και για την ώρα η υπερψήφιση του φαίνεται δύσκολη.

Πυρκαγιά σε όχημα στη Λέμπα

Εικόνα
Αυτοκίνητο σαλούν, που ήταν ακινητοποιημένο για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ανοικτό χώρο στην κοινότητα της Λέμπας επί της οδού Γιάννη Κρανιδιώτη απέναντι από το Δημοτικό σχολείο Αγίου Στεφάνου, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εξερράγη στις 20 :30 χθες βράδυ.

Σύλληψη 50χρονης για διατήρηση οίκου ανοχής

Εικόνα
Στη σύλληψη μιας Ρουμάνας, ηλικίας 50 ετών, προχώρησε η Αστυνομία για διατήρηση οίκου ανοχής και από ζην από κέρδη πορνείας.

Η ανάπτυξη απειλείται από τις φυλετικές διακρίσεις και τη φτώχεια

Εικόνα
Σημαντικά οφέλη από την ανάπτυξη για τη βελτίωση της υγείας και την καταπολέμηση της φτώχειας δεν είναι δυνατό να υπάρξουν εκτός εάν οι κυβερνήσεις επικεντρωθούν στην προστασία των γυναικών και των απόρων, αναφέρεται σε έκθεση που δημοσίευσε την Τετάρτη ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.

Τυφώνας σαρώνει τώρα τη Βρετανία

Εικόνα
Στο έλεος της κακοκαιρίας παραμένει η Μ. Βρετανία, με τη μετεωρολογική υπηρεσία να έχει εκδώσει «κόκκινη προειδοποίηση» για τη δυτική Ουαλία και τη βορειοδυτική Αγγλία, όπου θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν και οι πλημμύρες μετατρέπουν τους δρόμους σε ποτάμια.

Αιματηρές διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα

Εικόνα
Ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης της Βενεζουέλας ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας άνδρας ο οποίος σκοτώθηκε μετά τις διαδηλώσεις υπέρ και κατά της κυβέρνησης σήμερα ήταν ένας υποστηρικτής του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.