Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 29, 2013

Όλα τα Ζώδια 29/1

ΚΡΙΟΣ   «Εργάζομαι» Φόρμα εργασίας φοράτε σήμερα και ρίχνεστε με όρεξη στη δουλειά. Καθημερινές συναλλαγές εκτελούνται με ευλάβεια και ένα νέο πρόγραμμα υγιεινής ή γυμναστικής μπορείτε να το ξεκινήσετε σήμερα. Επαφές με άτομα που έχουν πρωτότυπα ενδιαφέροντα και μετακινήσεις που συνδέονται με ομάδες μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποίηση. Ερωτικά ίσως νιώσετε κάπως μπλοκαρισμένοι ή περιορισμένοι. Οι γεννημένοι του 1988 θα διαβλέψετε κάποιες ευκαιρίες.

Σαν σήμερα. . .29 Ιανουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1845:  Κυκλοφορεί για πρώτη φορά το ποίημα του Έντγκαρ Άλαν Πόε  Το Κοράκι . 1870:  Δημοσιεύεται στην εφημερίδα  Αλήθεια  ότι το 1869 είναι έτος εισαγωγής στην Ελλάδα του ποδηλάτου, του «περίεργου τούτου και δυσκόλου άμα είδους παιδιάς και ταχυδρομίας», όπως γράφει η εφημερίδα, και εισαγωγείς του ο βασιλιάς Γεώργιος Α' και ο Παύλος Δαμαλάς, γιατρός και Δήμαρχος Πειραιώς.

Νέες διαστάσεις στο ξέπλυμα χρήματος – Ζητούν έρευνα από ξένο οίκο

Εικόνα
« Ας έρθουν όποιοι θέλουν, Είμαστε καθαροί, δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε», δηλώνει ο Βάσος Σιαρλή. Την Πέμπτη ενημερώνει την Ολλανδική Βουλή.- Οι κυπριακές αρχές και η Τρόικα βρίσκονται σε συζητήσεις για την πρόσληψη ξένου οίκου που θα ερευνήσει το τραπεζικό σύστημα της χώρας για να εντοπίσει κατά πόσο υπάρχει ξέπλυμα χρήματος, αναφέρει σε δημοσίευμα της η Financial Times.   Σε συζητήσεις για την πρόσληψη εξωτερικών ελεγκτών που θα μελετήσουν το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου για πρακτικές που παραπέμπουν σε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος βρίσκονται η Λευκωσία και οι Ευρωπαίοι πιστωτές, αναφέρει το δημοσίευμα των Financial Times.

Ο Μεντβέντεβ επαναβεβαιώνει πρόθεση για βοήθεια προς την Κύπρο

Εικόνα
Η Ρωσία θα μπορούσε να προσφέρει στήριξη στην Κύπρο υπό όρους, ωστόσο το ίδιο το νησί και η ΕΕ θα πρέπει να αναλάβουν το μεγαλύτερο μερίδιο της διάσωσης, δήλωσε ο Ρώσος Πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα. Πιστεύουμε ότι το κύριο βάρος για την επίλυση αυτών των προβλημάτων θα πρέπει να αναληφθεί από την Κύπρο και την ΕΕ, δήλωσε ο κ. Μεντβέντεφ σε συνέντευξή του στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Η «Χουριέτ» σχολιάζει τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου για το ΦΑ

Εικόνα
Με τίτλο «Άκουσε για χρήματα και ξέχασε τον εχθρό», η τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ» σε ανταπόκρισή της από τα κατεχόμενα αναφέρεται στις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου για τον αγωγό φυσικού αερίου από την Τουρκία. Ο Ομέρ Μπιλγκέ γράφει ότι ενώ ο Αρχιεπίσκοπος είχε δηλώσει για το μοναστήρι (του Αποστόλου Ανδρέα) «εάν το επιδιορθώσουν οι Τούρκοι, να γκρεμιστεί, να πάει», μόλις το θέμα ήρθε στα λεφτά – όπως αναφέρει – ανακοίνωσε ότι στηρίζει το να φτάσει το φυσικό αέριο της ανατολικής Μεσογείου στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας.

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Λευκωσίας από διαρροή οξυγόνου

Εικόνα
Αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όταν διαπιστώθηκε διαρροή υγρού οξυγόνου από ντεπόζιτο που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο των πρώτων βοηθειών του νοσοκομείου.  Το ντεπόζιτο είναι χωρητικότητας δέκα τόνων και σημειώθηκε διαρροή ενός περίπου τόνου.

Σκότωσαν αλλοδαπό, τον τεμάχισαν και τον έβαλαν σε βαλίτσα

Εικόνα
Βρέθηκε σε αυτοκίνητο στην παλιά Λευκωσία.- Πτώμα αλλοδαπού από την Μπαγκλαντές εντοπίστηκε χθες το πρωί τεμαχισμένο μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα στο μπαγκάζ αυτοκινήτου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Ιπποκράτους, στην Παλιά Λευκωσία.   Την πληροφορία έδωσε στην Αστυνομία  συγκάτοικος του θύματος,  επίση ς από την Μπαγκλαντές, ο οποίος ανέφερε ότι βρήκε το πτώμα στο διαμέρισμά τους και το μετέφερε στο αυτοκίνητο. 

Ειδικό όπλο με σφαιρίδια DNA «αναγνωρίζει» τους κακοποιούς

Εικόνα
Ειδικό όπλο που "εκτοξεύει" μικροσκοπικές σφαίρες συνθετικού DNA επιτρέπει στις αστυνομικές Aρχές να "σημαδέψουν" κακοποιούς και ακολούθως να έχουν τη δυνατότητα να τους αναγνωρίσουν, σύμφωνα με τη Huffinghton Post.