Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 20, 2013

Όλα τα Ζώδια 20/2

ΚΡΙΟΣ   Θα σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και η τάση να προστατεύσετε την οικογένεια και γενικά οτιδήποτε θεωρείτε πολύτιμο και θετικό για σας. Από την άλλη θα κερδίσετε ένα στοίχημα με κάποιους φίλους γιατί τελικά θα τους βοηθήσετε ενώ η αρχική εντύπωση ήταν ότι δεν θα το κάνατε. Ο Υδροχόος σας βοηθάει με νέες γνωριμίες ή ομάδες που θα έχετε κοινή ιδεολογική κατεύθυνση. Η γνωριμία με έναν Τοξότη θα σας βγάλει από την πλήξη και την μονοτονία. Καλό είναι είτε να ξεκόψετε είτε να σπρώξετε όσο μπορείτε την κατάσταση για να έρθετε σε μια τελική συμφωνία με έναν Ζυγό ο οποίος είναι ήξεις αφήξεις.

Σαν σήμερα . . .20 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1822:  Η  Ναυμαχία των Πατρών . Ελληνικός στόλος, υπό τον  Ανδρέα Μιαούλη , στον οποίο μετέχουν 27 υδραίικα, 20 σπετσιώτικα και 16 ψαριανά πλοία, καταναυμαχεί τον τουρκικό στόλο υπό τον Καραπεπέ Αλή.

Συνεργασία Γαλλίας- Ελλάδας-Κύπρου για τους υδρογονάνθρακες

Εικόνα
Αξιοποίηση των κοιτασμάτων στις ΑΟΖ Ελλάδας-Κύπρου και την ασφάλεια της περιοχής συζήτησε ο Γάλλος Πρόεδρος με τον Αντώνη Σαμαρά.-   Επενδύσεις, αποκρατικοποιήσεις, οικονομία, ανάπτυξη, ενέργεια, αλλά και ζητήματα σταθερότητας και ασφάλειας της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου βρέθηκαν στο επίκεντρο των συνομιλιών του Έλληνα Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, με το Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος πραγματοποίησε χθες μονοήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Οι Φαϊνάνσιαλ Τάιμς επιμένουν: «Η κρίση να λύσει το Κυπριακό»

Δεύτερο άρθρο των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς συστήνει στους Ευρωπαίους ηγέτες να χρησιμοποιήσουν την οικονομική βοήθεια προς την Κύπρο ως μοχλό πίεσης επί της Λευκωσίας για πρόοδο στο διπλωματικό πεδίο αναφορικά με το Κυπριακό. Ο συντάκτης ευρωπαϊκών θεμάτων της βρετανικής εφημερίδας Τόνι Μπάρμπερ γράφει ότι οποιαδήποτε μέθοδος και αν επιλεγεί ως βάση του προγράμματος διάσωσης της Κύπρου, η έκτακτη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νησί συνιστά για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις την καλύτερη ευκαιρία για να ξεπεραστεί η διαίρεση του νησιού.

JP Morgan: Αιματηρός ο δρόμος της Κύπρου προς το Μνημόνιο

Εικόνα
Το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται στο Βερολίνο».-  Με την εκλογή Νίκου Αναστασιάδη στην προεδρία της Δημοκρατίας, την οποία θεωρεί πολύ πιθανή, θα ξεκινήσει το δύσκολο μέρος των διαπραγματεύσεων για υπογραφή μνημονίου, εκτιμά η JP Morgan  σε έκθεση της για τις εξελίξεις στην κυπριακή οικονομία, που κυκλοφόρησε την Τρίτη. Η έκθεση, η οποία φέρει τον τίτλο «Κύπρος: Ο αναίμακτος πόλεμος τελειώνει, τώρα για το δύσκολο μέρος», αναλύει τους κόλαφους που βρίσκονται ισχυρά μπροστά στην Κύπρο προκειμένου να λάβει την πολυπόθητη οικονομική βοήθεια από τους ευρωπαίους εταίρους της.

Παγκόσμια ανησυχία από τον ιό της άτυπης πνευμονίας (SARS)

Εικόνα
Το έκτο θύμα στη Βρετανία.-  Ένα άτομο που εμφάνισε συμπτώματα παρόμοια με αυτά της άτυπης πνευμονίας άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στη Βρετανία, ανακοίνωσαν οι ιατρικές αρχές.

Χειροπέδες σε δύο Σέρβους για 4 κιλά κάνναβης

Δύο άτομα σερβικής καταγωγής συνελήφθηκαν από την Αστυνομία για υπόθεση κατοχής τεσσάρων κιλών κάνναβης. Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε ότι η Αστυνομία θεώρησε ύποπτο, πακέτο που έφθασε αεροπορικώς στην Κύπρο με εταιρεία ταχυμεταφορών και από έλεγχο που έγινε βρέθηκαν μέσα τέσσερα κιλά κάνναβης.