Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 5, 2013

Εκδήλωση διαμαρτυρίας των ωρομίσθιων του Δημοσίου

Εικόνα
Λευκωσία:  Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποίησαν ωρομίσθιοι, των οποίων τα συμβόλαια δεν έχουν ανανεωθεί ύστερα από χρόνια εργοδότησης στη δημόσια υπηρεσία.

Μπλέξιμο με το προσαραγμένο πλοίο στην Πέγεια

Εικόνα
Πάφος:  Ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων ουσιαστικά επιβεβαιώνει το μεγάλο μπλέξιμο γύρω από το πλοίο «Edro III», το οποίο βρίσκεται προσαραγμένο στα αβαθή της Πέγειας από τον Δεκέμβριο του 2011, κατόπιν μηχανικής βλάβης και έντονης θαλασσοταραχής.

Κατασκευάζεται πάρκο αναψυχής εκεί που σκοτώθηκε ο Οσάμα μπιν Λάντεν

Εικόνα
Ισλαμαμπάντ:  Πάρκο αναψυχής θα κατασκευαστεί στο Πακιστάν, στην πόλη όπου οι αμερικανικές δυνάμεις σκότωσαν τον Οσάμα μπιν Λάντεν. Το πάρκο θα κοστίσει περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια και θα περιλαμβάνει εστιατόρια, τεχνητά σιντριβάνια, ζωολογικό κήπο, λούνα παρκ και ένα πολιτιστικό κέντρο.

Ουδέν σχόλιον!

Εικόνα

Όλα τα Ζώδια 5/2

ΚΡΙΟΣ   Νιώθετε πάρα πολύ καλά. Έχετε καταφέρει και έχετε δαμάσει κάποια δύσκολα συναισθήματα τα οποία σας ταλαιπωρούσαν και τώρα μπορείτε να εισπράξετε αυτά που σας αξίζουν. Στον ερωτικό τομέα θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι με το μέρος σας αρκεί να κρατήσετε τα όρια που έχετε βάλει και να μην ξεσηκωθείτε και κάνετε κάτι διαφορετικό όπως χαλαρότητα και εξομολογήσεις που μετά θα το μετανιώσετε. Η βοήθεια ή η παρέμβαση σε ένα προσωπικό σας θέμα από έναν φίλο που ίσως να είναι και Υδροχόος θα σας κάνει καλό. Οικονομικά θα έχετε ευκαιρίες.

Σαν σήμερα. . .5 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1597:  Γιαπωνέζοι χριστιανοί ( Κιρισιτάν  στα ιαπωνικά) σκοτώνονται με διαταγή των αρχών ως απειλή για την ιαπωνική κοινωνία. 1669:  Ο Μολιέρος παρουσιάζει επίσημα τη θεατρική κωμωδία  Ταρτούφος ή ο απατεώνας  (Tartuffe, ou l'Imposteur), με τεράστια επιτυχία. 1930:  Εκδίδεται το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο  οι Ελληνίδες αποκτούν δικαίωμα ψήφου  στις δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.

«Τρικυμία» στην Αν. Μεσόγειο προετοιμάζει η Τουρκία

Εικόνα
Ανακοινώνει νέες προκλητικές ενέργειες κλιμακώνοντας την ένταση.- ΔΗΣΥ: Προληπτική κινητοποίηση έναντι της επιθετικής Άγκυρας .- Οικολόγοι: Να καταγγείλουμε την τουρκική προκλητικότητα.-  Η Άγκυρα ανακοίνωσε ότι την Άνοιξη θα διενεργήσει έρευνες στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, τόσο της Κύπρου, όσο και της Ελλάδας, για εντοπισμό υδρογονανθράκων και πετρελαίου.

Τουρκικά F16 παρενόχλησαν πολιτικό αεροσκάφος στο FIR Κύπρου

Εικόνα
Επειδή δεν απάντησε σε κλήση από την Τύμπου.- Διαβήματα της Κύπρου στον ΟΗΕ και τον ΟΠΑ.-   Νέα κίνηση πρόκλησης από τα κατεχόμενα και την Τουρκία, που δεν δίστασαν, να στείλουν δύο τουρκικά μαχητικά εντός του FIR της Κύπρου, για να παρενοχλήσουν πολιτικό αεροσκάφος της Εmirates, το οποίο δεν απάντησε σε κλήση του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.

Ομοβροντία αντιδράσεων για τον διορισμό Σταυρινάκη

Εικόνα
Ομοβροντία αντιδράσεων προκάλεσε ο διορισμός  του Σπύρου Σταυρινάκη, στη θέση του υποδιοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, 13 μέρες πριν τις προεδρικές εκλογές. Το δίκαιο της ανάγκης επικαλέστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για να δικαιολογήσει την ενέργεια του, παρά το γεγονός ότι η θέση παραμένει κενή από το 19 63.

Η ΜΟΚΑΣ διερευνά τις καταγγελίες εναντίον του Γραφείου Αναστασιάδη

Εικόνα
Έπειτα από γραπτό αίτημα του υποψηφίου Προέδρου.- Δύο ανακριτές της ΜΟΚΑΣ θα διερευνήσουν άμεσα πληροφορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από το γραφείο του υποψήφιου για την Προεδρία και Προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη, ύστερα και από σχετικό αίτημα και του ίδιου.

Ήταν λάθος ο διορισμός της Pimco, λέγει ο Βγενόπουλος

Εικόνα
Η Λαϊκή Τράπεζα πρέπει να επανακτήσει τον ιδιωτικό  χαρακτήρα της.-  Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ήταν λάθος ο διορισμός της Pimco για έλεγχο των χαρτοφυλακίων στις κυπριακές τράπεζες, εξέδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της Λαϊκής Τράπεζας τονίζει πως οι διαφορές στις ανάγκες Τράπεζας Κύπρου και Λαϊκής είναι ελάχιστες, κάτι για το οποίο επίσης μιλούσε ο κ. Βγενόπουλος στο παρελθόν. Εξάλλου, ο πρώην πρόεδρος της Λαϊκής αναφέρει ότι οι κατηγορίες για το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου έχουν επιφέρει πλήγματα στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα, ενώ μεταξύ άλλων σημειώνει πως η Λαϊκή πρέπει να ανακτήσει τον ιδιωτικό χαρακτήρα της.