Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 22, 2014

Έδειξε τις προθέσεις του πριν αναχωρήσει για Νέα Υόρκη

Εικόνα
Hμίωρη συνάντηση με τον Γ.Γ. του ΟΗΕ είχε χθες αργά το βράδυ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος φρόντισε προτού αναχωρήσει από την Κύπρο να δείξει τις προθέσεις του.

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο 24χρονος

Εικόνα
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 24χρονος ο οποίος τραυματίστηκε όταν απώλεσε τον έλεγχο της τετράτροχης μοτοσυκλέτας του.

Μεγαλύτερος κίνδυνος ο εφησυχασμός

Εικόνα
Την ικανοποίησή του για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, επισημαίνοντας ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτή τη στιγμή είναι ο εφησυχασμός.

Μείωση κρατήσεων και φόρων

Εικόνα
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, μετά την ολοκλήρωση υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησής του, επιβεβαίωσε ότι από τον Μάιο θα ξεκινήσει η μείωση κρατήσεων και φόρων κατά ογδόντα ευρώ τον μήνα, για όσους εργαζόμενους κερδίζουν μέχρι 26.000 ευρώ μεικτά, ετησίως. «Το μέτρο αυτό- υπογραμμίσθηκε-θα ισχύσει και τα επόμενα χρόνια»

Κασιδιάρης: Προεκλογική καμπάνια με αφίσα-πρόκληση

Εικόνα
Με μια προκλητική αφίσα, που τον δείχνει κρατούμενο με χειροπέδες να προσάγεται χαμογελαστός ενώπιον της Δικαιοσύνης, εγκαινιάζει την προεκλογική του καμπάνια για τον Δήμο Αθηναίων ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος στελέχωσε το ψηφοδέλτιό του με πρόσωπα που δεν κρύβουν τα φιλοναζιστικά τους αισθήματα.

Επιδεινώθηκε η κατάσταση του 69χρονου Ελληνα

Εικόνα
Επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του ηλικίας 69 ετών ανδρός που εισήχθη την Μεγάλη Πέμπτη σε νοσοκομείο της Αθήνας, διαγνωσθείς ότι έχει προσβληθεί από τον υψηλής θνησιμότητας κορονοϊό MERS, ανάγκασε την Δευτέρα τους θεράποντες ιατρούς του να του παράσχουν μηχανική υποστήριξη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο Ομπάμα στο πλευρό των πληγέντων από την κατολίσθηση

Εικόνα
Με τις οικογένειες των θυμάτων από την καταστροφική κατολίσθηση στην κομητεία Σνόχομις, αναμένεται να συναντηθεί την Τρίτη το απόγευμα ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, προτού αναχωρήσει για το ταξίδι του στην Ασία, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

Εκατόμβη νεκρών στο μοιραίο φέρι

Εικόνα
Πάνω από 100 είναι πλέον οι σοροί που έχουν ανασυρθεί από το φέρι που ναυάγησε την περασμένη Τετάρτη στη Νότια Κορέα και στο οποίο επέβαιναν 476 άτομα, στην πλειοψηφία τους μαθητές λυκείου που πήγαιναν σχολική εκδρομή. Τουλάχιστον 198 άτομα αγννούνται ακόμα, όπως αναφέρουν οι αρχές που συνεχίζουν ασταμάτητα την προσπάθεια να ανασύρουν από το βυθισμένο πλοίο όσους περισσότερους μπορούν.