Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 8, 2012

Σαν σήμερα. . .9 Ιουλίου

Εικόνα

Tα Ζώδια 9/7

Εικόνα

Χριστόφιας: Εισάγουμε στην πολιτική της ΕΕ τον απλό άνθρωπο!

Εικόνα
«Ειδικός στη διαστρέβλωση και στο ψέμα ο Ερογλου - Η Τουρκία είναι αυτή που διακόπτει τις Συνομιλίες».- Ομιλία του Προέδρου στους Κελλακιώτες.-

Δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος Πρόεδρος της Ευρωζώνης

Εικόνα
Η Κυπριακή Δημοκρατία διαθέτει τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο αρχηγό κράτους στην Ευρωζώνη μετά το Λουξεμβούργο, ανέφερε το Bloomberg σε δημοσίευμά του. Το διεθνές, οικονομικό δίκτυο τόνισε μάλιστα ότι η Κύπρος με πληθυσμό 804.435 ατόμων καταβάλλει στον Πρόεδρο 158.551 ευρώ σε ετήσια βάση. Το εν λόγω ποσό αντιστοιχεί σε εισφορά 20 σεντ του ευρώ κάθε χρόνο στον κάθε πολίτη της Δημοκρατίας, την ώρα που η Κύπρος κατέστη η Πέμπτη χώρα της ζώνης του ευρώ που προσέφυγε στον μηχανισμό στήριξης. Ο υπολογισμός γίνεται κατ' αναλογία πληθυσμού. 

Η Κύπρος τίμησε τη μνήμη των ηρώων της έκρηξης στο Μαρί

Εικόνα
Σωτηρούλα Χαραλάμπους: Η Πολιτεία οφείλει να απολογηθεί γιατί απέτυχε να αποτρέψει την τραγωδία.-

Πορεία 300 χλμ στη μνήμη των θυμάτων της φονικής έκρηξης

Εικόνα
Άρχισε χθες και συνεχίζεται μέχρι την 11 Ιουλίου.- Η «Παγκύπρια Ομάδα Μνήμης Θυμάτων 11ης Ιουλίου 2011» συνεχίζει την πορεία 300 χιλιομέτρων, που θα διαρκέσει πέντε μέρες και στόχο έχει να τιμήσει τη μνήμη των 13 θυμάτων κατά τη φονική έκρηξη στο Μαρί.

«Το Κυπριακό, πρωταρχικό εθνικό θέμα για την Ελλάδα»

Εικόνα
Αναφορά Αβραμόπουλου κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης Σαμαρά.-

ΥΕΘΑ: «Ισχυρή δύναμη αποτροπής» έναντι της Τουρκίας

Εικόνα
Ο Παναγιωτόπουλος εξήγγειλε Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας.- Ενίσχυση αμυντικής συνεργασίας με το κράτος του Ισραήλ.- ΑΘΗΝΑ: Στη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας θα προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος. Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας θα αντικαταστήσει το ΚΥΣΕΑ.

Ο Σιαρλή, ενδεχομένως Πρόεδρος του Eurogroup

Εικόνα
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αναλάβει, έστω και προσωρινά, την προεδρία του Eurogroup, ο υπουργός οικονομικών, Βάσος Σιαρλή. 

Σιγοβράζουν οι διεργασίες εν όψει Προεδρικών

Εικόνα
Συνεργασία με κόμματα του κέντρου "βλέπει" ο Λιλλήκας.- Σύντομα η απόφασή μας για υποψήφιο λέει ο Καρογιάν. -Προτεραιότητα ο Ενδιάμεσος δηλώνει ο Συλλούρης.