Σιγοβράζουν οι διεργασίες εν όψει Προεδρικών

Συνεργασία με κόμματα του κέντρου "βλέπει" ο Λιλλήκας.- Σύντομα η απόφασή μας για υποψήφιο λέει ο Καρογιάν. -Προτεραιότητα ο Ενδιάμεσος δηλώνει ο Συλλούρης.

Συνεργασία με τις δυνάμεις του κέντρου επιδιώκει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος σε δηλώσεις του χθες ανέφερε πως παραμένει έτοιμος για διάλογο με τις πολιτικές δυνάμεις "με τις οποίες τον ενώνουν κοινές πολιτικές θέσεις". 

Ο κ. Λιλλήκας πρόσθεσε ότι θα αναμένει τα κόμματα να ολοκληρώσουν τις εσωκομματικές τους διαδικασίες και την τελική τους απόφαση, την οποία θα σεβαστεί απόλυτα", εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι "υπάρχουν προϋποθέσεις για συνεργασία με τις δυνάμεις με τις οποίες έχει κοινούς στόχους και κοινή πολιτική στο Κυπριακό και στα κοινωνικο-οικονομικά ζητήματα". 

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Μάριος Καρογιάν κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες ότι το κόμμα του θα στηρίξει τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ανέφερε ότι το ενδιαφέρον του Δημοκρατικού κόμματος επικεντρώνεται στις εξελίξεις που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας όπως η οικονομία και πολλά άλλα. 

Το Δημοκρατικό Κόμμα κατέληξε, εντός των επόμενων ημερών θα συζητήσει την όλη κατάσταση και όσοι ενδιαφέρονται θα έχουν την απάντηση αλλά και τη θέση του ΔΗΚΟ πολύ γρήγορα . Ερωτηθείς εάν θα υπάρξει συνάντηση του ΔΗΚΟ με τον ΔΗΣΥ, απάντησε "το κάθε πράγμα στην ώρα του". 

Από την άλλη, ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος δήλωσε ότι στο ΔΗΚΟ υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από αυτές του κ. Καρογιάν.

Επαφές με όλα τα κόμματα, με προτεραιότητα τον ενδιάμεσο χώρο, ξεκινά από σήμερα το ΕΥΡΩΚΟ, όπως, δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημήτρης Συλλούρης, σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί υποψήφιος που το κόμμα θα στηρίξει στις προεδρικές εκλογές. 

"Θα δούμε ξανά όλα τα κόμματα είπε ο κύριος Συλλούρης και αν υπάρχει περιθώριο έστω και ένα στο εκατομμύριο αναθέρμανσης της προσπάθειας του ενδιάμεσου χώρου θα προχωρήσουμε. Ταυτόχρονα, κατέληξε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και με το ΑΚΕΛ αλλά και τον ΔΗΣΥ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"