Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 30, 2012

Τα Ζώδια 31/7 !

Εικόνα
Γενικό προφίλ Με τα πόδια καλά στερεωμένα στη γη βλέπετε τα πράγματα ως έχουν και σε καμία περίπτωση δεν πετάτε στα σύννεφα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά για να καταφέρετε αυτά που θέλετε ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κάποιες εντάσεις ή γκρίνιες μπορεί να σας χτυπήσουν στο στομάχι. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ευνοεί την οικονομία, τις προσεκτικές αγορές και τις επαφές με άτομα που έχουν κύρος ή ισχύ. Παράλληλα το τρίγωνο του Ήλιο με τον Ουρανό φιλοδοξεί να δώσει στην ημέρα ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα και συμβάντα που μπορούν να σας γεμίσουν με υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση. Οι καλές επιδόσεις και τα αποτελέσματα ρεκόρ μπορούν να αποτελέσουν αιτία για να διακριθείτε.

Σαν σήμερα. . .31 Ιουλίου

Εικόνα

Νέα έκρηξη Χριστόφια, τώρα στο Λονδίνο, εναντίον της αντιπολίτευσης

Εικόνα
Την Τρόικα έφερε «η Αγία τριάδα» της αντιπολίτευσης -Αβέρωφ-Νικόλας-Ορφανίδης.- Και ο Αβέρωφ διερωτάται αν είναι Θεός, Χριστός ή Άγιο Πνεύμα.- Έντονες αντιδράσεις των κομμάτων για τη συμπεριφορά του Προέδρου.

ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ συνεχίζουν τον διάλογο για επίτευξη συγκλήσεων

Εικόνα
"Σε καλό δρόμο" οι διαβουλεύσεις για τις προεδρικές .- Νέα συνάντηση στις 17  Αυγούστου – Διεύρυνση των διαβουλεύσεων και με άλλα κόμματα για Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας.-

ΕΔΕΚ: Ο Πρόεδρος επιλέγει το δρόμο της σύγκρουσης σε δύσκολη περίοδο

Εικόνα
Σε μια δύσκολη περίοδο ο Πρόεδρος της Δημορκατίας επιλέγει το δρόμο της σύγκρουσης, αποδεικνύοντας ότι ούτε ανέχεται αλλά ούτε αντέχει την κριτική που γίνεται για να μην έφτανε ο τόπος μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΣ ΕΔΕΚ, προσθέτοντας πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για ακόμη μια φορά επέλεξε να κατηγορήσει τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό, με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Έρευνα εμπειρογνωμόνων για τα αξιόγραφα διατάζει το ΥΠΟΙΚ

Εικόνα
Παρελκυστική καταγγέλλεται από τη Βουλή η θέση του Υπουργείου.- Κακώς η Κυβέρνηση ανέμιξε την Τρόικα στο ζήτημα.- Η λύση πρέπει να δοθεί άμεσα.-