Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 1, 2013

Ανάφλεξη πυροτεχνημάτων σε φορτηγό έριξε ανισόπεδο κόμβο στην Κίνα

Εικόνα
Πεκίνο:  Την κατάρρευση τμήματος υπερυψωμένου δρόμου στην κεντρική Κίνα προκάλεσε έκρηξη σε φορτηγό που μετέφερε πυροτεχνήματα, ρίχνοντας το οδόστρωμα και όσα οχηματα βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο από ύψος 30 μέτρων.

Τελικά τα άστρα δεν περνούν σε εμμηνόπαυση

Εικόνα
Ουάσινγκτον:  Στην ηλικία των δέκα εκατομμυρίων ετών, τα περισσότερα άστρα δεν μπορούν πια για κάνουν παιδιά. Κι όμως, ένα ηλικιωμένο άστρο στον αστερισμό της Ύδρας φαίνεται ότι έχει το περιθώριο να αποκτήσει πολλούς νέους πλανήτες.

Ακατάλληλα κρίθηκαν 22 από τα 25 σχολικά λεωφορεία

Εικόνα
Λευκωσία:  Τεχνικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκαν και τα 25 υπέργηρα λεωφορεία, που θα έπρεπε από προχθές Τετάρτη, να επιστρέψουν σε λειτουργία ως σχολικά, κρίθηκαν ως ακατάλληλα με βάση τις τεχνικές και ποιοτικές ελάχιστες απαιτήσεις. Ο έλεγχος των 25 λεωφορείων έγινε κατόπιν οδηγιών του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, μετά και από τις έντονες διαμαρτυρίες που εκφράστηκαν .

Μειωμένος κίνδυνος καρδιοπάθειας για τους χορτοφάγους

Εικόνα
Οξφόρδη:  Η πιθανότητα εισαγωγής στο νοσοκομείο λόγω καρδιοπάθειας είναι 32% μικρότερη για τους ανθρώπους που δεν τρώνε κρέας και ψάρι, δείχνει η μεγαλύτερη μελέτη που έχει πραγματοποιηθεί για το θέμα σε Βρετανία.

Υψηλή ζήτηση για μία θέση συμβούλου... μαριχουάνας

Εικόνα
Ουάσινγκτον:  Οι υψηλές, όσο και ασυνήθιστες, απαιτήσεις σε προσόντα, δεν εμπόδισαν δεκάδες υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση για την περιζήτητη -όπως αποδείχθηκε- νεοπαγή θέση του συμβούλου μαριχουάνας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γυναίκα πήρε για test drive ένα αυτοκίνητο και λήστεψε τράπεζα

Εικόνα
Λος Άντζελες:  Με χειροπέδες κινδύνευσε να βρεθεί ένας ανυποψίαστος άνδρας από την Καλιφόρνια, ο οποίος χωρίς να το γνωρίσει βοήθησε μία γυναίκα να το σκάσει, αφού νωρίτερα είχε ληστέψει μία τράπεζα.

Άφαντες οι πάνες για μωρά από τα σούπερ μάρκετ της Νορβηγίας

Εικόνα
Όσλο:  Γενικευμένη έλλειψη σε πάνες για τα μωρά παρατηρείται στη νότια Νορβηγία καθώς ο «πόλεμος» μεταξύ των τοπικών σουπερμάρκετ έριξε τις τιμές τόσο χαμηλά που προσέλκυσε πελάτες από γειτονικές χώρες, οι οποίοι άδειασαν τα ράφια.

Ουδέν σχόλιον !

Εικόνα

Όλα τα Ζώδια 1/2

ΚΡΙΟΣ   Χρειάζεται να γίνετε πιο συνεργάσιμοι και ευέλικτοι κυρίως με άτομα που έχετε στενή επαφή και σας είναι απαραίτητα. Ο Ζυγός θα έρθει πιο κοντά σας αλλά θα έχετε κάποιες αντιρρήσεις από τον τρόπο που θα χειρίζεται τις κοινές σας υποθέσεις γιατί είναι αναγκαίο να γίνουν κάποια πράγματα πιο γρήγορα. Από την άλλη η συμμετοχή σας σε ομάδες ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις θα σας κάνει περισσότερο ανοικτούς και προοδευτικούς. Η διάθεση σας για να μάθετε πράγματα πιο βαθιά για τον εαυτό σας θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε και να κάνετε πράγματα που θα σας ωφελήσουν.

Σαν σήμερα . . .1 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1806:  Οι Τούρκοι πολιορκούν τους Κολοκοτρωναίους κοντά στη Δημητσάνα. Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης διαφεύγει στη Ζάκυνθο. 1862:  Αντιοθωνική εξέγερση ξεσπά στο Ναύπλιο, με αίτημα την αλλαγή του συστήματος διακυβέρνησης, ώστε να εγγυάται τις ελευθερίες του λαού και τη συγκρότηση νόμιμης εθνοσυνέλευσης. Μολονότι αντιμετωπίζεται με επιτυχία από τον  Αθανάσιο Μιαούλη , θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για τη βασιλεία του Όθωνα. ( Ναυπλιακή Επανάσταση )

Αρχιεπίσκοπος: Η Εκκλησία θα συμπαρασταθεί στον Αναστασιάδη

Εικόνα
«Μας εκφράζουν πλήρως οι σκέψεις και αποφάσεις του, που θα εφαρμόσει ως Πρόεδρος» δήλωσε ο Μακαριώτατος, έπειτα από χθεσινή συνάντησή τους.- Ο Αναστασιάδης συγχάρηκε τον Αρχιεπίσκοπο για τη μεσολάβηση του στη Μόσχα.-

ΔΝΤ για Κύπρο: Πολύ υποβοηθητική η Ρωσική συμμετοχή

Εικόνα
«Συζητήσεις για πρόγραμμα βοήθειας, με τη νέα Κυβέρνηση».- Η διαβούλευση με τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές του Φεβρουαρίου, θα προωθήσει τις συζητήσεις για ένα πιθανό πρόγραμμα βοήθειας προς την Κύπρο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Τζέρι Ράις, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ενώ χαρακτήρισε υποβοηθητική την επιμήκυνση αποπληρωμής του ρωσικού δανείου.

Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες δεν θα ψηφίσουν το Κυπριακό Μνημόνιο

Εικόνα
Απόφαση του Κόμματος δημοσιεύεται στην εφημερίδα Handelsblatt.-  Απόφαση να μην στηρίξουν τις προσπάθειες διάσωσης της κυπριακής οικονομίας, υπό τις παρούσες συνθήκες, φαίνεται να έλαβαν οι Σοσιαλδημοκράτες στη Γερμανία.    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα finanznachrichten.de, η οποία επικαλείται την εφημερίδα Handelsblatt, πηγές από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD) ανέφεραν ότι έχει ληφθεί απόφαση από το κόμμα να μην στηρίξει την Κυβέρνηση Μέρκελ για διάσωση της «υπερχρεωμένης» Κύπρου.

Ραγδαία η εξέλιξη της Κύπρου σε κέντρο επενδυτικών κεφαλαίων

Εικόνα
Αισιόδοξος ο Πρόεδρος CIPA  Χρ. Αγκαστινιώτης.- Η Κύπρος εξελίσσεται ραγδαία ως ένα κέντρο για την εγγραφή και διαχείριση ιδιωτικών και δημόσιων επενδυτικών κεφαλαίων, δήλωσε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (CIPA) Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη Ρωσική άσκηση στη Μεσόγειο

Εικόνα
Η μεγαλύτερη άσκηση του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού κατά την τελευταία δεκαετία στην ανατολική Μεσόγειο, που ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε χθες. Στη μεγάλη αυτή ναυτική άσκηση συμμετείχαν οι στόλοι της Βαλτικής, της Βόρειας και της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και τρία υποβρύχια, ένα από τα οποία πυρηνικό.