Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 28, 2013

* Ζώδια 28/5

ΚΡΙΟΣ Υποχρεώσεις με θέματα που αφορούν στην πρακτική πλευρά αλλά και το κομμάτι το οποίο εσείς αναγκαστικά χρειάζεται να κάνετε βαθιά την αλλαγή σας. Συνήθως από αυτά πλήττεστε γιατί σας φαίνονται ένα μεγάλο βάρος ή καθήκον αλλά το ξέρετε ότι, όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με αυτό που νιώθετε, είναι δύσκολο μεν για σας όμως καταφέρνετε και βρίσκετε τις σωστές ισορροπίες και τότε νιώθετε πολύ δυνατοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε πολύ μεγάλη εύνοια σε όλα τα επίπεδα και θα νιώθετε πολύ καλά με τον τρόπο που επικοινωνείτε. Ένας νέος δρόμος σας ανοίγεται αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε αρκετά.

Σαν σήμερα. . . 28 Μαΐου

Εικόνα
Γεγονότα 585 π.Χ:  Ο Θαλής ο Μιλήσιος καταγράφει για πρώτη φορά στον κόσμο ηλιακή έκλειψη. 1871:  Συντρίβεται η  Κομμούνα των Παρισίων . 1926:  Πραξικόπημα εκδηλώνεται στην Πορτογαλία και εγκαθίσταται δικτατορικό καθεστώς.

Τετέλεσθαι η εξυγίανση της Τράπεζας Κύπρου

Εικόνα
Λευκωσία:  Τέλος Ιουλίου η έξοδος της Τράπεζας Κύπρου από το καθεστώς εξυγίανσης, δύο μήνες ενωρίτερα, υποσχέθηκε η Κεντρική Τράπεζα. Εκπρόσωπός της αποκάλυψε ότι συμφωνήθηκε με την Τρόικα το due diligence να ολοκληρωθεί στις 15 Ιουλίου και σε διάστημα δύο εβδομάδων να ξεκαθαρίσει το τελικό «κούρεμα» των ανασφάλιστων καταθέσεων και η Τράπεζα να παραδοθεί στους νέους μετόχους της.

Προνόμιο 25 ετών οι λιμουζίνες των πρώην προέδρων

Εικόνα
Λευκωσία:  Το προνόμιο που έχουν πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας να τους παραχωρείται λιμουζίνα πολυτελείας μετά την αποχώρησή τους από το Προεδρικό αξίωμα, ήλθε στην επιφάνεια με αφορμή τη διαδικασία που βρίσκεται ενώπιον της Βουλής για το αυτοκίνητο του τέως προέδρου Δημήτρη Χριστόφια.

Μέσω Τρόικας η ανταλλαγή ακινήτων με καταθέσεις

Εικόνα
Λευκωσία:  Θετικά αντιμετωπίζει η Κεντρική Τράπεζα την ανταλλαγή καταθέσεων πελατών της Τράπεζας Κύπρου με ακίνητα ίσης αξίας επιχειρηματιών ανάπτυξης γης μεγάλων Ομίλων που είναι επίσης πελάτες στην Τράπεζα.

«Ηλεκτρικό» θρίλερ στις Καμάρες Λάρνακας

Εικόνα
Λάρνακα:  Ηλεκτρικές συσκευές καταστράφηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής, ταυτόχρονα μετά από εκρήξεις, ενώ άλλες κάηκαν, όλες σε σπίτια στην περιοχή Καμάρες Λάρνακας, μετά τη διοχέτευση υψηλής τάσης ρεύματος.

Στην Κύπρο η υψηλότερη αύξηση στην τιμή ρεύματος

Εικόνα
Λευκωσία:  Οι υψηλότερες αυξήσεις ηλεκτρικού σε ολόκληρη την Ευρώπη καταγράφτηκαν στην Κύπρο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Eurostat), οι τιμές ηλεκτρισμού στην Κύπρο αυξήθηκαν κατά 20,6% το δεύτερο εξάμηνο του 2012 συγκριτικά με το δεύτερο εξάμηνο του 2011.