Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 5, 2013

Γιούρογκρουπ: Να κλείσει η δανειακή σύμβαση εντός Μαρτίου

Εικόνα
Συμφωνία για τον  έλεγχο του ξεπλύματος από ανεξάρτητο οίκο.- Ανοικτά τα θέματα ιδιωτικοποιήσεων και κουρέματος καταθέσεων.-   Στον έλεγχο του θέματος περί ξεπλύματος βρώμικου χρήματος στην Κύπρο, από ανεξάρτητο οίκο, κατέληξαν οι ευρωπαίοι εταίροι, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Συνάντηση Σαμαρά - Ερντογάν: Τι είπαν για ΑΟΖ και Κυπριακό

Εικόνα
Ελλάδα και Τουρκία προωθούν βελτίωση των σχέσεων δια της οικονομικής συνεργασίας.- Το σύνολο των θεμάτων, που αφορούν τις δύο χώρες, με έμφαση την ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας και τα θέματα πολιτικής της καθημερινότητας των πολιτών συζήτησαν οι δύο πρωθυπουργοί Ελλάδας και Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν και Αντώνης Σαμαράς, κατά την χθεσινή συνάντησή τους στην Κωνσταντινούπολη.

Ανησυχεί για εκροές καταθέσεων στην Κύπρο ο Ντάισελμπλουμ

Εικόνα
Το προγραμματισμένο πακέτο διάσωσης της Κύπρου, θα πρέπει να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο εκροών καταθέσεων από τις τράπεζες της χώρας δήλωσε ο Πρόεδρος του Γιούρογκρουπ, Jeroen Dijsselbloem.

Αναπόφευκτες οι ιδιωτικοποιήσεις κατά τους Τροϊκανούς

Εικόνα
Διαδοχικές συναντήσεις στη Λευκωσία, με Γενικό Ελεγκτή, Λογιστή και Υπουργεία Οικονομικών, Συγκοινωνιών, Εμπορίου και Εσωτερικών, είχαν χθες κλιμάκια της Τρόικας.Τα οικονομικά, περιουσιακά στοιχεία και τα μισθολόγια των Ημικρατικών οργανισμών βρέθηκαν στο μικροσκόπιο.  Με ξεκάθαρη ατζέντα, συναντήθηκαν και με τις διοικήσεις της CYTA και της Αρχής Λιμένων.

Άρχισε η διαδικασία για ένταξη στον Συνεταιρισμό για την Ειρήνη

Εικόνα
Επαφές Κασουλίδη με πρέσβεις  Ευρωπαϊκών χωρών.- Συναντήσεις με τον Ύπατο Αρμοστή της Βρετανίας  και τον Πρεσβευτή της Γαλλίας είχε χθες ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης. 

Πισσαρίδης: «Επείγει η υπογραφή του Μνημονίου»

Εικόνα
«Δεν μπορεί η μικρή Κύπρος να είναι τόσο περίπλοκη κατάσταση».- Ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας, νομπελίστας καθηγητής Χριστόφορος Πισσαρίδης, σε δηλώσεις του έπειτα χθεσινή συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, δήλωσε ότι «επείγει η υπογραφή του μνημονίου που έπρεπε να γίνει εδώ και μήνες, σημείωσε.

Σκάνδαλο εκατομμυρίων στο Λιμάνι Λεμεσού ερευνά η Αστυνομία

Εικόνα
Σκάνδαλο με υπεξαίρεση εκατομμυρίων, μέσω υπερτιμολογήσεων, από τα ταμεία του Συνδέσμου Αδειούχων Λιμενικών Αχθοφόρων (ΣΑΛΑ), διερευνά η αστυνομία. Ήδη έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι ελεγκτές και ο υπεύθυνος αγορών του ΣΑΛΑ.