Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 9, 2012

Τα Ζώδια 10/10

Εικόνα

Σαν σήμερα. . .10 Οκτωβρίου

Εικόνα

Στην Αθήνα την Τετάρτη ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου

Εικόνα
Αθήνα:  Επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος θα συναντηθεί με τον ομόλογό του, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στην υποβάθμιση των κυπριακών Τραπεζών προχώρησε ο Οίκος Moody’s

Εικόνα
Σύμφωνα με την έκθεση των Moody’s, η  πιστοληπτική αξιολόγηση της Τράπεζας Κύπρου έχει υποβαθμιστεί σε caa3 από b3/E+ και η αξιολόγηση των καταθέσεων και των μη εξασφαλισμένων δανείων της έχει υποβαθμιστεί σε Caa1 από Β2, με αρνητικό ορίζοντα.

Oλοκληρώθηκε η αντεξέταση του Συνταγματάρχη Γ. Γεωργιάδη για την έκρηξη στο Μαρί

Εικόνα
Λάρνακα:  Ολοκληρώθηκε σήμερα, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδρίασε στη Λάρνακα για τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί στις 11 Ιουλίου 2011, η αντεξέταση του 7ου μάρτυρα κατηγορίας Συνταγματάρχη Γιώργου Γεωργιάδη, από τον Ευστάθιο Ευσταθίου, συνήγορο υπεράσπισης του τέως Υπουργού  Αμυνας Κώστα Παπακώστα και του τέως Διευθυντή και του τέως Υποδιευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Νικολάου και Πάμπου Χαραλάμπους αντίστοιχα.

Πληρώσαμε €44 εκατ. για δωρεάν νοσηλεία των Τ/κ

Εικόνα
Για την περίοδο 2003 – 2011 Λευκωσία:   Στα 44 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το κόστος νοσηλείας των Τουρκοκυπρίων στα κρατικά νοσηλευτήρια από το 2003 που άνοιξαν τα οδοφράγματα μέχρι και το 2011.

Μήνυμα στήριξης από την Μέρκελ με προτροπές για συνέχιση των προσπαθειών

Εικόνα
Ανγκελα Μέρκελ και Αντώνης Σαμαράς στο γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού. Αθήνα:  Υποδέχομαι μια φίλη, είπε ο Αντώνης Σαμαράς ξεκινώντας τις δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης με την καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ. Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι η χώρα θα τηρήσει τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο ελληνικός λαός δεν ζητά χρήματα και χάρες, αλλά την ευκαιρία να σταθεί στα πόδια του».