Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 30, 2013

ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. Τουλάχιστον 15 νεκροί από έκρηξη σε τρόλεϊ

Εικόνα
Οι φόβοι των Αρχών ότι η πολύνεκρη επίθεση καμικάζι -στην περίπτωση της Ρωσίας «μαύρες χήρες»- στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ δεν ήταν η τελευταία επιβεβαιώνονται, καθώς νωρίς το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκε νέα επίθεση αυτοκτονίας αυτή τη φορά σε λεωφορείο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 15 άτομα.

Έκλεψαν Η/Υ και μετρητά από κολλέγιο

Εικόνα
Διάρρηξη ιδιωτικού κολλεγίου στη Σωτήρα καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και, σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής αξίας 400 ευρώ και 350 ευρώ σε μετρητά.

Επιχείρηση της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας

Εικόνα
Οκτώ άτομα κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα από την Αστυνομία, μέλη της οποίας τα εντόπισαν χθες βράδυ σε καφενείο στο Λιοπέτρι, ενώ ήταν συγκεντρωμένα με στόχο να επιδοθούν σε κυβεία.

Το κακό τρίτωσε στις Κεντρικές

Εικόνα
Τρίτη αυτοκτονία σε έναν χρόνο για το σωφρονιστικό ίδρυμα της Κύπρου είναι ένα δεδομένο που δηλοί ότι κάτι δεν πάει καλά στις Κεντρικές Φυλακές.

Ανάπτυξη σε όλη την Ευρωζώνη εκτός από την Κύπρο

Εικόνα
Ανάπτυξη της οικονομικής δραστηριότητας στην Ευρώπη προέβλεψε για το 2014 ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι, σε συνέντευξη του σε φλαμανδικό κανάλι.

Στη Λεμεσό το υπερ-καταδρομικό “Μέγας Πέτρος” - Οι Τούρκοι μάζεψαν το “Barbaros” – Ελληνο-Ρωσικές ασκήσεις στο Αιγαίο

Εικόνα
Το πυρηνοκίνητο-πυραυλοφόρο καταδρομικό «Μέγας Πέτρος» (Pyotr Veliky), το ισχυρότερο πλοίο της Ρωσίας έδεσε στο λιμάνι της Λεμεσού και ετοιμάζεται να πλεύσει προς το Αιγαίο μαζί με άλλα πλοία προκειμένου να πραγματοποιήσουν κοινές ασκήσεις με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Πρόκειται για ένα σαφές μήνυμα στήριξης σε Κύπρο και Ελλάδα από τη Μόσχα που ηχεί στην αντίπερα όχθη, την Τουρκία.

"Κόκκινος" συναγερμός σε Λευκωσία και Αθήνα για επίθεση της Χεζμπολάχ – Στόχοι Ισραηλινά συμφέροντα - Μας προειδοποιούν Αμερικανοί και Βρετανοί

Εικόνα
Έκθεση βρετανικών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών υποστρίζει ότι η Ελλάδα και η Κύπρος θα αποτελέσουν στόχο σε ότι αφορά την προσβολή ισραηλινών στόχων, πρακτικά δηλαδή στοχοποιούνται και τα δύο ελληνικά κράτη. Η Ελλάδα και η Κύπρος βρίσκονται στο στόχαστρο της σιιτικής και φιλοιρανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ σύμφωνα τις μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ, και Μ.Βρετανίας.

"Εξαγωγή" της κρίσης επιχειρεί ο Ερντογάν: Μετά τα μαχητικά στο Αιγαίο στέλνει άρματα μάχης προς την Συρία – Υπό σύλληψη και ο γιός του

Εικόνα
"Εξαγωγή" κρίσης κατά την πάγια τουρκική τακτική προσπαθεί να πετύχει η Τουρκία είτε στη Συρία, είτε στο Αιγάιο, προκειμένου να εκτονωθεί η κρίση που κλυδωνίζει την κυβέρνηση Ρ.Τ. Ερντογάν, με ένα σκάνδαλο διαφθοράς που εμπλέκει όλα τα στελέχη της μέχρι και τον ίδιο τον Τούρκο πρωθυπουργό. Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις αποστέλλονται ως  ενισχύσεις στα σύνορα με την Συρία στην περιοχή Suruç της επαρχίας Σανλιούρφα, νότια της Τουρκίας, αναφέρει  το πρακτορείο  ειδήσεων Ihlas.

Πρόσθετες καταθέσεις για τον Πανίκο ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέας

Εικόνα
Οδηγίες για λήψη πρόσθετων καταθέσεων σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση της καταγγελίας σε βάρος του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη, έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ο Άης Βασίλης έρχεται με φοροκαταιγίδα και αποκοπές μισθών και συντάξεων

Εικόνα
Βαθιά το χέρι στη τσέπη θα πρέπει να βάλουν από τη πρώτη του Νέου Έτους οι πολίτες. Το μνημόνιο προβλέπει τη λήψη φορολογικών μέτρων αλλά και αυξήσεις στις εισφορές των Κοινωνικών Ασφαλίσεων.