Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 19, 2012

Σαν σήμερα. . . 19 Σεπτεμβρίου

Εικόνα

Tα Ζώδια 19/9

Εικόνα

Φιλόδοξο το χρονοδιάγραμμα της Κομισιόν για τις τράπεζες

Εικόνα
Φτάνει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την εφαρμογή του, δηλώνει ο Διοικητής της ΚΤ Πανίκος Δημητριάδης.

Κρουαζιερόπλοιο "βάφτισε" τη Λεμεσό τουρκική πόλη

Εικόνα
Απολογήθηκε ο πλοίαρχος για λάθος.- Να μη δοθεί μεγάλη διάσταση λέγει ο Πρόεδρος του ΚΟΤ.- Αναστάτωση και εκνευρισμό προκάλεσε χθες το πρωί στους  Έλληνες επιβάτες toy ιταλικού κρουαζιερόπλοιου Costa Atlantica,  από ενημερωτικό φυλλάδιο που διανεμήθηκε και στο οποίο παρουσιαζόταν η Λεμεσός ως τουρκική πόλη.

Δεν δόθηκαν ακόμη βιβλία στη Β’ Δημοτικού

Εικόνα
Τεράστιες οι ελλείψεις στα σχολεία.- Και ο Υπουργός…ικανοποιημένος! Δυσλειτουργικά προβλήματα παρατηρούνται στα σχολεία, αφενός λόγω του ότι αρκετά βιβλία δεν έχουν ακόμη δοθεί στους μαθητές και αφετέρου  εξαιτίας της  μη πλήρους στελέχωσης με εκπαιδευτικούς. 

Ξανάρχεται σήμερα στην Κύπρο ο Αλεξάντερ Ντάουνερ

Εικόνα
Συνάντηση με τον Πρόεδρο  Χριστόφια την Πέμπτη το απόγευμα και το μεσημέρι με τον Έρογλου.- Στην Κύπρο έρχεται σήμερα ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ, μεταδίδει το παράνομο τ/κ πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο πληροφορίες του «προεδρικού».

Πέρασαν τα 4 χιλ. μέτρα οι γεωτρήσεις στην κατεχόμενη Σύγκραση

Εικόνα
Δεν βρήκαν «ακόμη» ούτε πετρέλαιο ούτε αέριο.- Σε βάθος 4.075 μέτρων έχουν φτάσει οι γεωτρήσεις στην πηγή «Turkyurdu 1» στην κατεχόμενη  Αμμόχωστο και μετά την ολοκλήρωσή τους θα ξεκινήσουν οι γεωτρήσεις σε θαλάσσιες περιοχές, ανακοίνωσε χθες ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ ο οποίος συναντήθηκε στην Άγκυρα με τον λεγόμενο υπουργό οικονομίας και ενέργειας των κατεχόμενων Σουνάτ Ατούν.

Οι Τούρκοι δεν έδωσαν βίζα στον Γιώργο Νταλάρα

Εικόνα
Ακυρώθηκαν οι συναυλίες του με το Λιβανελί σε Σμύρνη και Κωνσταντινούπολη.-