Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 21, 2012

Θέλουν να εξαφανίσουν την ελληνική γλώσσα!

Εικόνα
Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο Kύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων...  οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.

Τι κρύβουν σήμερα 21/4 τα ζώδια!

Εικόνα
Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου... Γενικό προφίλ Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου πριμοδοτεί οικονομικές εξελίξεις αλλά και λύσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα και σταθερότητα. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού λύνει τα χέρια όσων θέλουν να κινηθούν έξω από φόρμες και συμβατότητες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επικίνδυνος ιός με ένα μωρό και ένα φίδι μολύνει τα profiles!

Εικόνα
Ένας νέος  ιός  έχει κάνει εδώ και λίγες ώρες την εμφάνισή του στο  Facebook ! Πρόκειται για μια «είδηση» που φέρονται να ποστάρουν στους φίλους τους οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου, η οποία αναφέρει: