Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 4, 2012

Σαν σήμερα...4 Απριλίου

Εικόνα

Οδικός χάρτης των Τεσσάρων του Κέντρου για τις Προεδρικές

Εικόνα
Προγραμματική Διακήρυξη, Πρόγραμμα Διακυβέρνησης και επιλογή Υποψηφίου μέχρι τον Μάιο. Αντιπροσωπείες των τεσσάρων κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου συναντήθηκαν χθες το πρωί, στα γραφεία του ΔΗΚΟ, προκειμένου να θέσουν τις βάσεις για επίτευξη προγραμματικής συμφωνίας, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2013.

Άσκηση «Noble Dina» Ισραήλ-Ελλάδας-ΗΠΑ στην Αν. Μεσόγειο

Εικόνα
Σφήνα στην άσκηση από το Ρωσικό Ναυτικό Σε εξέλιξη βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα, τριμερής αεροναυτική και ανθυποβρυχιακή άσκηση, Ελλάδας-Ισραήλ και ΗΠΑ.  Στη συγκεκριμένη άσκηση οι ελληνικές δυνάμεις συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η άσκηση θα διαρκέσει μέχρις αύριο, 5 Απριλίου και είναι ιδιαίτερης συμβολικής και γεωπολιτικής σημασίας λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για τα αποθέματα υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο και των απειλών της Τουρκίας. 

Λουκάς Παπαδήμος και Σταύρος Δήμας στην Κύπρο

Εικόνα
Συνομιλίες για Κυπριακό και Ενεργειακό Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο αύριο και μεθαύριο, 5 και 6 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Λουκάς Παπαδήμος. Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, ο Υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής και υπηρεσιακοί παράγοντες. Επίκεντρο των συνομιλιών του πρωθυπουργού της Ελλάδας στη Λευκωσία θα είναι το Κυπριακό και το Ενεργειακό.

Αμετάπιστοι οι πιλότοι για τη σημερινή απεργία

Εικόνα
Ετοιμάζουν αγωγές για αποκοπή του 9% των μισθών τους. Σε τετράωρη στάση εργασίας κατέρχονται οριστικά σήμερα, από τις 08.30 μέχρι τις 12.30, οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών, οι οποίοι αντιδρούν στην αποκοπή του 9% του μισθού τους, που αποφάσισε η Διοίκηση των Κ.Α.

Συνέλαβαν Ρώσο ναύτη στην Αμμόχωστο για κατασκοπία

Εικόνα
Επειδή κρατούσε φωτογραφική. Υπό τον τίτλο «Συνελήφθηκε Ρώσος κατάσκοπος», η εφημερίδα Κίπρισλι αναφέρεται πρωτοσέλιδα στη σύλληψη τη Δευτέρα Ρώσου ναύτη ως υπόπτου για κατασκοπεία, αφού φωτογράφιζε στρατιωτικά τουρκικά σκάφη στο κλειστό λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου.