Λουκάς Παπαδήμος και Σταύρος Δήμας στην Κύπρο

Συνομιλίες για Κυπριακό και Ενεργειακό

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο αύριο και μεθαύριο, 5 και 6 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Λουκάς Παπαδήμος.
Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, ο Υπουργός Επικρατείας Παντελής Καψής και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Επίκεντρο των συνομιλιών του πρωθυπουργού της Ελλάδας στη Λευκωσία θα είναι το Κυπριακό και το Ενεργειακό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας θα υποδεχθεί τον Ελληνα Πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο στις 5 Απριλίου στις 15:15 και θα ακολουθήσουν συνομιλίες μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του Ελληνα Πρωθυπουργού στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο κ. Παπαδήμος θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου και θα προσφωνήσει Ειδική Συνεδρία της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου στις 12:00.

Θα γίνει, επίσης, δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β' και θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί, επίσης, με την Παγκύπρια Επιτροπή Συγγενών Αγνοουμένων και Αδήλωτων Αιχμαλώτων, την Παγκύπρια Ενωση Προσφύγων και την Επιτροπή Κατεχομένων Δήμων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"