Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 15, 2014

Μικραίνει η Κύπρος

Εικόνα
Απίστευτη είναι η καταστροφή που συντελέστηκε στην Πόλη Χρυσοχούς, όπου δύο από τις περίφημες παραλίες της περιοχής εξαφανίστηκαν στη διάρκεια της τελευταίας θαλασσοταραχής. Η διάβρωση του εδάφους, η οποία αποδίδεται και στον πρόσφατο σεισμό στα παράλια της Τουρκίας, ξεπερνά ακόμα και τα 40 μέτρα!

Απαντούν για το σκάνδαλο στη Δρομολαξιά

Εικόνα
Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου για απευθείας δίκη θα παρουσιαστούν σήμερα η Εταιρεία  Polleson Holdings Ltd με έδρα την Λάρνακα, οι Ορέστης Βασιλείου, Διευθυντής της CytaVision και τέως Γενικός Γραμματέας της ΕΠΟΕΤ-ΟΗΟ-ΣΕΚ, Γιάννης Σουρουλλάς υπάλληλος της CYTA και Γρηγόρης Σουρουλλάς υπάλληλος του Κτηματολογίου, που κατηγορούνται για εμπλοκή τους στο θέμα της αγοράς από το Ταμείο Συντάξεων της CYTA, τ/κ τεμαχίου στη Δρομολαξιά.

Ελεύθερη ανάπτυξη της γης στις Βάσεις

Εικόνα
Τη δυνατότητα να αναπτύξουν όπως οι ίδιοι θέλουν τις περιουσίες τους δίνει στους Κύπριους ιδιοκτήτες συμφωνία που αναμένεται να υπογραφεί σήμερα στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου Αναστασιάδη στο Λονδίνο.

Νέα προσπάθεια για κοινό ανακοινωθέν

Εικόνα
Συναντήσεις με τους διαπραγματευτές των δύο πλευρών πραγματοποιεί την Τετάρτη ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ των ΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Άμεσα πρακτικά μέτρα στις Κεντρικές Φυλακές

Εικόνα
Άμεσα πρακτικά μέτρα για την ασφάλεια των κρατουμένων υψηλής επικινδυνότητας ελήφθησαν αργά χθες βράδυ στις Κεντρικές Φυλακές.

Καταγγελία Αναστασιάδη για Έρογλου

Εικόνα
Τη διασφάλιση της στήριξης του Ηνωμένου Βασιλείου στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού προκειμένου να αποτραπούν τα οποιαδήποτε ψηφίσματα στο Συμβούλιο Ασφαλείας, καθώς και τη δημιουργία προοπτικών περαιτέρω υποστήριξης από τη Βρετανία προς την Κύπρο σε διάφορους τομείς, έθεσε ως στόχους της επίσημης επίσκεψής του στο Λονδίνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.