Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 20, 2012

Τα ζώδια 20/6

Εικόνα
Γενικό προφίλ Η Σελήνη στον Καρκίνο προδιαθέτει σε ασχολίες σχετικές με το σπίτι και την οικογένεια. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο δείχνει ότι ίσως δυσκολευτείτε στις συναλλαγές σας ή να διαπιστώσετε πως το έδαφος δεν είναι κατάλληλο για κάποιες συζητήσεις. Έχετε υπομονή στις μετακινήσεις σας και έχετε υπόψη σας ότι σήμερα ίσως δεν μπορέσετε να περάσετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε στους άλλους.

Σαν σήμερα. . .20 Ιουνίου

Εικόνα

Ισραηλινή νυκτερινή πρόβα πολέμου νοτίως της Κύπρου

Εικόνα
Η Λευκωσία είχε εγκρίνει και την δέσμευση της συγκεκριμένης περιοχής που είχαν ζητήσει οι ισραηλινοί..- Πήρε μέρος το 15% των ετοιμοπόλεμων μέσων της Ισραηλινής Αεροπορίας.- 

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για κυβέρνηση ΝΔ, ΠαΣοΚ, ΔΗΜΑΡ

Εικόνα
Ανακοινώνεται σήμερα  το μεσημέρι σε συνάντηση των τριών αρχηγών με τον Πρόεδρο Παπούλια.- Ολονύκτια συνάντηση εκπροσώπων των τριών κομμάτων για τον καθορισμό του κοινού προγραμματικού πλαισίου.- Τεχνοκράτες η βάση του υπουργικού συμβουλίου. - 

Μαλάς: Τιμητικό η συζήτηση του ονόματός μου από το ΑΚΕΛ

Εικόνα
Σε δηλώσεις του, ο Υπουργός Υγείας Σταύρος Μαλάς είπε ότι «είναι πολύ τιμητικό από μέρους του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ να συζητάτε θετικά το όνομα μου για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές, ειδικά όταν αυτή η συζήτηση προέρχεται από ένα κόμμα με τόσες σημαντικές ιστορικές καταβολές στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας».

Σιαρλής: Στόχος ο συνδυασμός διμερούς δανείου και Μηχανισμού

Εικόνα
«Έχουμε ακόμη 278 ώρες» δηλώνει.- Για τα μέτρα, είπε, «καθυστερούν γιατί υπήρξε διαφωνία στη σύνθεσή τους».-

Στο Eurogroup αύριο Πέμπτη τα οικονομικά της Κύπρου

Εικόνα
Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου, θα εξεταστεί την Πέμπτη το βράδυ στο Λουξεμβούργου, στη συνεδρία των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης.