Μαλάς: Τιμητικό η συζήτηση του ονόματός μου από το ΑΚΕΛ

Σε δηλώσεις του, ο Υπουργός Υγείας Σταύρος Μαλάς είπε ότι «είναι πολύ τιμητικό από μέρους του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ να συζητάτε θετικά το όνομα μου για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές, ειδικά όταν αυτή η συζήτηση προέρχεται από ένα κόμμα με τόσες σημαντικές ιστορικές καταβολές στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας».

«Αυτή η διαδικασία μόλις έχει αρχίσει. Δεν έχει ολοκληρωθεί. Θέλω να εκφράσω απόλυτο σεβασμό στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΑΚΕΛ και όταν αυτές οι διαδικασίες ολοκληρωθούν τότε θα τοποθετηθώ επισήμως γι΄ αυτή την οποιαδήποτε πρόταση», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν είναι θετικός σε αυτό που προτείνετε, ο κ. Μαλά είπε ότι έχει θέσει το όνομα του στη διάθεση των συζητήσεων που γίνονται εντός του ΑΚΕΛ για μία πιθανή υποψηφιότητα.

«Όμως, όπως έχω πει, ο δρόμος είναι μακρύς και δεν έχουμε καταλήξει σε οτιδήποτε», πρόσθεσε.
Σε ερώτηση αν παραμένει στο πηδάλιο του Υπουργείου Υγείας, ο κ. Μαλάς είπε ότι οπωσδήποτε παραμένει στο Υπουργείο Υγείας. «Δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε», ανέφερε.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα αλλάξει ενδεχομένως, ο κ. Μαλάς είπε ότι η αποστολή του στο Υπουργείο Υγείας είναι πάρα πολύ σημαντική.
«Οφείλω να σας πω και ενόψει και της Κυπριακής Προεδρίας, έχουμε στο Υπουργείο Υγείας μια πάρα πολύ σημαντική αποστολή να επιτελέσουμε και αυτή η αποστολή είναι για μας μια μεγάλη πρόκληση τόσο για μένα αλλά και για την Κύπρο», κατέληξε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"