Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 22, 2013

Όλα τα Ζώδια 22/2

ΚΡΙΟΣ   Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας και γενικά μπορεί να παραδοθείτε πιο εύκολα, ακόμα και σε μια επαγγελματική συνεργασία γιατί έχετε ανάγκη να δείξετε το τρυφερό σας πρόσωπο. Αυτό γενικά όταν το κάνετε σας εξελίσσει και μπορείτε και εσείς να διαπιστώστε ότι πέρα από παρορμητική και εκρηκτική σας φύση έχετε και κάτι διαφορετικό. Η οικογένεια και γενικά ένας συνετός προγραμματισμός θα σας δώσει την δυνατότητα να προνοήσετε κάποια πράγματα. Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που σας βγάζει συναίσθημα και ίσως τώρα οι πιθανές σας κόντρες να εξανεμιστούν.

Σαν σήμερα. . . 22 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1821:  Ο  Αλέξανδρος Υψηλάντης  διαβαίνει τον Προύθο για να κηρύξει την Επανάσταση στη Μολδοβλαχία. 1841:  Κηρύσσεται επανάσταση στα Σφακιά της Κρήτης. Αφορμή στάθηκε η συνθήκη του Λονδίνου ( 17 Ιουλίου  1840), με την οποία η Κρήτη δεν αποκτούσε την ελευθερία της, αλλά επανερχόταν από την αιγυπτιακή κυριαρχία στην τουρκική.

Ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα – Διακοίνωση στον ΟΗΕ

Εικόνα
Κατατέθηκαν οι συντεταγμένες. – Αυστηρό διάβημα Παναγιωτόπουλου στον Ισμέτ Γιλμάζ για τις παραβιάσεις.-   ΑΘΗΝΑ: Η Ελλάδα κατέθεσε χθες στον ΟΗΕ ρηματική διακοίνωση με την οποία προσδιορίζει τα όρια της υφαλοκρηπίδας της σε όλη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και σε όλες τις περιοχές που αυτή ισχύει. Η περιοχή αυτή συμπίπτει με την περιοχή της ελληνικής ΑΟΖ.

Κρατικός εξευτελισμός στο ναδίρ - Δικαστικοί Επιδότες κατάσχουν υπουργικά αυτοκίνητα

Εικόνα
Στο Υπουργείο Οικονομικών βρέθηκαν χθες Δικαστικοί Επιδότες για κατάσχεση ακίνητης περιουσίας του κράτους, σχετικά με υπόθεση που αφορά οφειλές της Δημοκρατίας προς πολίτες, λόγω απαλλοτριώσεων γης. - Τα «αίματα άναψαν» όταν προσπάθησαν να κατάσχουν το αυτοκίνητο του Υπουργού Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη. - «Έτσι έχουμε καταντήσει την άλλοτε ευημερούσα Κύπρο, νοιώθουμε ταπεινωμένοι», δήλωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.- Πρωτόφαντα και πρωτόγνωρα χαρακτήρισε τα γεγονότα ο Εκπρόσωπος  Τύπου του υποψήφιου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη.  Κατά τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέφανο Στεφάνου, πρόκειται για απαλλοτριώσεις οι οποίες ανακλήθηκαν αφού το κράτος αποφάσισε ότι δεν χρειάζεται τα εν λόγω τεμάχια. Παράλληλα ο κ. Στεφάνου εξαπέλυσε βολές εναντίον του Νίκου Αναστασιάδη και του ΔΗΣΥ. –

Τελική Έκθεση ΠΙΜΚΟ: 8,86 δις το ακραίο σενάριο, 5,98 το βασικό

Εικόνα
Οι κεφαλαιακές ανάγκες της καθεμιάς τράπεζας.-   Στα 5,98 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχονται στο βασικό σενάριο της Pimco οι κεφαλαιακές του κυπριακού χρηματοπιστωτικού συστήματος και στα 8,86 δις ανέρχονται οι κεφαλαιακές ανάγκες με βάση το ακραίο σενάριο, σύμφωνα με την τελική έκθεση του διαγνωστικού ελέγχου που διενήργησε ο αμερικανικός οίκος.

Και ο Πινόκιο βρήκε ρόλο στην προεκλογική αντιπαράθεση

Εικόνα
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος σε δηλώσεις του την Πέμπτη ανέφερε ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ επέλεξε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα ζήτησαν από την Κύπρο η Γερμανοί Σοσιαλιστές παρομοιάζοντας τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού «με Πινόκιο» σε σχόλιο του για τη δήλωση Κυπριανού αναφορικά με τη σχέση του υποψηφίου Σταύρου Μαλά με το ΑΚΕΛ.

Υπό 7ήμερη κράτηση η 35χρονη θεία του απαχθέντος βρέφους

Εικόνα
Συγκλονιστικές πτυχές διερευνά η Αστυνομία.-   Υπό επταήμερη κράτηση τέθηκε η ύποπτη θεία του μικρού Σταύρου ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής την περασμένη Δευτέρα από το σπίτι της γιαγιάς του στον Ύψωνα. Οι ανακριτές διερευνούν απειλητικά τηλεφωνήματα στον πατέρα του βρέφους αλλά και μολυσμένες κρέμες που παρολίγον να στοιχίσουν τη ζωή στο βρέφος.