Και ο Πινόκιο βρήκε ρόλο στην προεκλογική αντιπαράθεση


Ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος σε δηλώσεις του την Πέμπτη ανέφερε ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ επέλεξε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα ζήτησαν από την Κύπρο η Γερμανοί Σοσιαλιστές παρομοιάζοντας τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού «με Πινόκιο» σε σχόλιο του για τη δήλωση Κυπριανού αναφορικά με τη σχέση του υποψηφίου Σταύρου Μαλά με το ΑΚΕΛ.

Ο κ. Μητσόπουλος είπε πως ενώ η ηγεσία του ΑΚΕΛ πανηγύριζε για τη στήριξη που έδωσαν οι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές στον υποψήφιό της, Σταύρο Μαλά,  επέλεξε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα οι Γερμανοί Σοσιαλιστές, δια του  κ. Στάινμπρουκ, ζήτησαν από την Κύπρο, για επιβολή νέων φόρων, το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και τη συρρίκνωση του τραπεζικού τομέα της Κύπρου και κάλεσε την ηγεσία του ΑΚΕΛ και τον υποψήφιό της Σταύρο Μαλά, να τοποθετηθούν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε οι συγγενικές δυνάμεις από το χώρο της Ευρώπης που τους στηρίζουν, να αποκλιμακώσουν τις πιέσεις επί της Κύπρου.
 
Αναφερόμενος στη δήλωση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ότι «ο κ. Μαλάς δεν έχει καμιά απολύτως οργανική σχέση με το ΑΚΕΛ» είπε πως «με όλο τον σεβασμό προς τον κ. Κυπριανού, ακούγοντας τον, έρχεται στο μυαλό μου ο συμπαθής και γνωστός σε όλους μας Πινόκιο». Πρόσθεσε πως ο κ. Μαλάς ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ και δεν εξελέγη,  μετά την έκρηξη στο Μαρί, κλήθηκε να υπηρετήσει την Κυβέρνηση Χριστόφια και την προεδρική του υποψηφιότητα  ενέκρινε και εξήγγειλε πρώτα η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ και μετά ο ίδιος.
 
Απάντηση Αντρου Κυπριανού
Ανάξιο σχολιασμού, χαρακτήρισε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού τον χαρακτηρισμό "Πινόκιο" που, όπως είπε, του απέδωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος.
 
Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Κυπριανού υπενθύμισε ότι τον ίδιο χαρακτηρισμό χρησιμοποίησαν και για τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, προσθέτοντας πως "ο κ. Μητσόπουλος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιους παροξυσμούς".
 
"Φαίνεται πως το άγχος και η αγωνία που διακατέχει το Επιτελείο του κ. Ν. Αναστασιάδη για μερικές ψήφους παραπάνω, τους οδηγεί στο να υποβιβάζουν τον πολιτικό λόγο κάθε μέρα και πιο κάτω", κατέληξε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"