Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 7, 2013

Το «μπισκότο-τέρας» έκλεψε το έμβλημα της γερμανικής βιομηχανίας Bahlsen

Εικόνα
Ανόβερο:  Μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες μπισκότων της Γερμανίας, η Bahlsen, έκανε έκκληση σε έναν εκβιαστή ο οποίος είναι ντυμένος ως «Μπισκότο Τέρα» να της επιστρέψει το έμβλημά της: ένα χρυσό μπισκότο. Το έμβλημα κρεμόταν στο κτίριο στα κεντρικά γραφεία της, στο Ανόβερο, από το 1913 και εκλάπη πριν από μία εβδομάδα.

Αεροσυνοδός απολύθηκε λόγω άσεμνων χειρονομιών στους επιβάτες

Εικόνα
Μόσχα:  Μία όμορφη αεροσυνοδός των ρωσικών αερογραμμών έχασε τη δουλειά της όταν κυκλοφόρησε στη ρωσική εκδοχή του Twitter φωτογραφία στην οποία έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους επιβάτες της πτήσης της.

Πήγαν εκδρομή για ψάρεμα και γύρισαν… εκατομμυριούχοι

Εικόνα
Νέα Υόρκη:  Νικητές εις διπλούν βγήκε ένα ζευγάρι Αμερικανών από το Αρκάνσας, το οποίο ξεκίνησε για μια εκδρομή για ψάρεμα και επέστρεψε στο σπίτι του με... ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο Στέφεν και η Τέρι Γουίβερ, ζευγάρι στη ζωή, καθώς πήγαιναν μια συνηθισμένη εκδρομή για ψάρεμα, σταμάτησαν σε ένα περίπτερο για να αγοράσουν ένα λαχείο και στην επιστροφή τους από το ταξίδι σταμάτησαν ξανά και αγόρασαν άλλο ένα.

Ουδέν σχόλιον!

Εικόνα

Όλα τα Ζώδια 7/2

ΚΡΙΟΣ   Είναι αναγκαίο να ακούσετε και τις συμβουλές τρίτων και να μην κάνετε του κεφαλιού σας. Η οικογένεια και κυρίως ένας Αιγόκερως σίγουρα σας στριμώχνει για να είστε σωστοί στις υποχρεώσεις σας. Για αυτό να μην το πάρετε πολύ βαριά ότι δηλαδή οι άλλοι σας ορίζουν την ζωή κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο που είστε σε φάση μικρής επανάστασης. Ακόμα και ένας συνεργάτης ή προϊστάμενος μπορεί να επέμβει για να κάνετε σε ένα σημείο αυτό που κατά την γνώμη του είναι το σωστό. Η πρώτη σας αντίδραση θα είναι ότι «όχι, δεν μου αρέσει να με κατευθύνουν». Εδώ χρειάζεται να αλλάξετε και επιτέλους να ακούσετε γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο δεν θα χαλάσετε λεπτές ισορροπίες.

Σαν σήμερα. . .7 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1828:  Ο  Ιωάννης Καποδίστριας  συγκροτεί τον πρώτο τακτικό ελληνικό στρατό. 1863:  Στρατιωτική στάση στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της Μεσοβασιλείας, εξαιτίας της κυβερνητικής κρίσης. ( Φεβρουαριανά ) 1897:  Υπογράφεται το διάταγμα της ίδρυσης του ΣΕΓΑΣ. Στις  27 Φεβρουαρίου  θα δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Υπέγραψε η Γαλλική Τοτάλ – Σε τρία χρόνια θα πωλούμε πετρέλαιο

Εικόνα
«Η Κύπρος γυρνά την πλάτη στις πολιτικές της λιτότητας και βγαίνει μπροστά και απαντά με ανάπτυξη» δήλωσε ο Νεοκλής Συλικιώτης.-  Κόμματα και προεδρικοί υποψήφιοι χαιρέτισαν την εξέλιξη.-

Απόφαση Eurogroup για την Κύπρο το δεύτερο 15νθήμερο Μαρτίου

Εικόνα
«Δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη το ΦΑ γιατί δεν είναι ακόμη γνωστά τα αποθέματα»,  δήλωσε ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης.- Την εκτίμηση ότι η απόφαση του Eurogroup για την Κύπρο θα ληφθεί πιθανότατα στο δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου, έκανε στις Βρυξέλλες, ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης.

Μάρτιν Σουλτς: Θα δοθεί η στήριξη στην Κύπρο

Εικόνα
Συνάντηση με Ομήρου στο Στρασβούργο.- Τη διαβεβαίωση ότι η Κύπρος θα τύχει της στήριξης της ΕΕ όπως και τα άλλα κράτη μέλη της ευρωζώνης που αντιμετώπισαν προβλήματα, έδωσε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου κατά τη διάρκεια χθεσινής  συνάντησής τους, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο.

Σε τεταμένη ατμόσφαιρα συνεχίζεται η απεργία των οικοδόμων

Εικόνα
Σε τέλμα οι προσπάθειες της Υπουργού Εργασίας για επίλυση της διαφοράς.- Επεισόδια σημάδεψαν και χθες την απεργία των οικοδόμων, αυτή τη φορά στην Αγία Νάπα και οι πλευρές –απεργοί και εργολάβοι- αλληλοκατηγορούνται για προκλητικές ενέργειες.  Ένταση, φραστικές επιθέσεις και διαπληκτισμοί  επικράτησαν όταν ομάδες απεργοί μετέβησαν  σε ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας, στα οποία γίνονται ανακαινίσεις ή άλλες εργασίες.

Γερμανία vs Κύπρου: Σκληραίνει τη στάση του ο Στάινμπρουκ

Εικόνα
Να σκληραίνει τη στάση τους όσον αφορά την Κύπρο και να επιδεικνύει μεγαλύτερη ανοχή ως προς το ελληνικό ζήτημα, δείχνει ο υποψήφιος του SPD για τη γερμανική καγκελαρία Πέερ Στάινμπρουκ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα και είχε σήμερα συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Ελλάδας.

Καθηγητής Ζένιος: «Θα βγούμε από την κρίση σε μια τριετία, αν…»

Εικόνα
«Έχουμε δημιουργήσει την τέλεια  κρίση.- Όλοι, από τα νοικοκυριά μέχρι και το κράτος είμαστε υπερχρεωμένοι».-  Ο καθηγητής χρηματοοικονομικών και διοικητικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Κύπρου και Πρόεδρος των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών, καθηγητής Σταύρος Α. Ζένιος εκτιμά πως θα βγούμε από την κρίση σε μια τριετία, ωστόσο σημειώνει πως αυτό θα γίνει αν στην Κύπρο αλλάξουν νοοτροπίες και χαραχθεί μια πολιτική, με βάση τα πραγματικά προβλήματα της χώρας.