Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 21, 2012

Τα Ζώδια 22/5

Εικόνα
Γενικό προφίλ Μια μέρα που δεν υπάρχει σταθερότητα ούτε στις απόψεις ούτε σε εξελίξεις και καταστάσεις ούτε καν στον ...καιρό! Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή – Δία ευνοεί σκέψεις και επαφές που αποσκοπούν τόσο σε συναισθηματικά όσο και οικονομικά οφέλη. Επίσης, είναι πιθανόν να δείξετε ενδιαφέρον για να μάθετε κάτι ή να κάνετε μετακινήσεις για να βοηθήσετε κάποιον. Θέματα που σχετίζονται με το αυτοκίνητο σας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ζητήσουν την προσοχή σας.

Σαν σήμερα. . .22 Μαΐου

Εικόνα

Τουρκική προβοκάτσια τα περί Ισραηλινών κομμάντος στην Κύπρο

Εικόνα
Διαψεύδουν κατηγορηματικά οι κυβερνήσεις Κύπρου και Ισραήλ. – Η Άγκυρα επιδιώκει να δικαιολογήσει την αδιαλλαξία της στο Κυπριακό και να δημιουργήσει ένταση ενόψει της κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ.-

Πρωτοβουλία Αναστασιάδη για επανάκτηση της αξιοπιστίας της οικονομίας

Εικόνα
Επαφές σε Κύπρο και Ευρώπη - «Τα προβλήματα είναι διαχειρίσιμα, νοουμένου ότι θα πρυτανεύσει σοβαρότητα και  υπευθυνότητα».- Πρωτοβουλία για επανακτήσει  την αξιοπιστία της η κυπριακή οικονομία αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, με επαφές τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη. Είχε ήδη συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών Βάσο Σιαρλή και τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, και χθες το απόγευμα προήδρευσε σύσκεψης του Οικονομικού Επιτελείου του ΔΗΣΥ.

Σε εφαρμογή η πρώτη φάση κρατικοποίησης της Λαϊκής

Εικόνα
Σήμερα ο διορισμός από το κράτος 5 μελών του ΔΣ της Τράπεζας – Διεργασίες για διεξαγωγή έρευνας.- Σήμερα θα ανακοινώνεται ο διορισμός των από πλευράς κράτους μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας. Θα διοριστούν πέντε μέλη του Συμβουλίου. Ο διορισμός γίνεται σε συνεννόηση του υπουργού Οικονομικών Βάσου Σιαρλή με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη και την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών, όπως προνοεί το Διάταγμα που ενέκρινε η Βουλή την περασμένη εβδομάδα.

Κυπριακό και Προεδρία σε συνάντηση Γκιουλ - Μέρκελ

Εικόνα
Το Κυπριακό και η Προεδρία της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία ήταν μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν ο Τούρκος Πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιουλ με τη Γερμανίδα Καγκελάριο, Αγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο γεύματος στο Σικάγο των ΗΠΑ, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ.

Απογοητευμένος ο Μπαν Κι Μουν από την Tουρκική στάση

Εικόνα
Τα είπε στον  Γκιουλ, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο. Το κυπριακό συζήτησαν μεταξύ άλλων ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο.

Διπλασιάζονται οι δικαιούχοι μονογονεϊκού επιδόματος

Διαφοροποιούνται τα κριτήρια.-  Διπλασιάζεται ο αριθμός των δικαιούχων επιδόματος μονογονιού από πέντε χιλιάδες που είναι σήμερα σε δέκα χιλιάδες σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο που αφορά τον περί Δημοσίων Βοηθημάτων και Υπηρεσιών νόμο, το οποίο συζητήθηκε χθες στη συνεδρία της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.