Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 20, 2012

Η κόντρα Χριστόφια-Πραξούλας σημάδεψε τη Διαβεβαίωση

Εικόνα
Χριστόφιας: «Δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές πολιτικές». – Πραξούλα: «Θα τα πούμε τις επόμενες ημέρες – Είναι ωραίο να φεύγεις από το Προεδρικό με το ιδιωτικό αυτοκίνητο σου». –

Η «φαρσοκωμωδία Πραξούλα» απασχολεί τα Κόμματα

Εικόνα
Ζητούν εξηγήσεις  για τις «καταγγελίες» της.- Τις αντιδράσεις κομμάτων προκάλεσαν τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την απελθούσα Υπουργό Εμπορίου, Πραξούλα Αντωνιάδου και τις κατηγορίες της προς άλλα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, τα οποία σύμφωνα με την ίδια υπέσκαπταν το έργο της. 

Πραξούλα: «Η πολιτεία δεν είναι έτοιμη να δεχθεί γυναίκες»

Εικόνα
Έβγαλε από τη τσάντα της τον φάκελο Κασίνη και τον έδωσε στον Συλικιώτη.- «Τώρα η τσάντα της Πραξούλας αδειάζει». Αυτό ήταν το σχόλιο της απερχόμενης υπουργού εμπορίου, Πραξούλας Αντωνιάδου, την στιγμή που παρέδιδε δύο σφραγισμένους φακέλους στα χέρια του Νεοκλή Συλικιώτη, κατά την τελετή παράδοσης του υπουργείου. 

Αναστασιάδης: «Απώλεια για τον τόπο η αποχώρηση Καζαμία»

Εικόνα
Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη στα γραφεία του ΔΗΣΥ Απώλεια για τον τόπο, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης την αποχώρηση του Κίκη Καζαμία από τη θέση του Υπουργού Οικονομικών, προσθέτοντας ότι θα είναι βαρύ το έργο του διαδόχου του, Βάσου Σιαρλή.

Ντάουνερ: «Οι Συνομιλίες θα μπορούσαν να είναι θερμότερες»

Εικόνα
Συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστόφια.- Την ερχόμενη εβδομάδα υποβάλλει την έκθεση του στον ΓΓ του ΟΗΕ – Αύριο νέα συνάντηση Χριστόφια-Ερογλου.  Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια είχε χθες  το μεσημέρι ο ειδικός σύμβουλος του Γ.Γ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ.

Ήρθαν οι Κινέζοι για την επένδυση στο Αεροδρόμιο

Εικόνα
Άρχισαν  διαπραγματεύσεις με τη Hermes – Παρουσιάζονται ενοχλημένοι από την προβολή του ενδιαφέροντος τους.- Αντιπροσωπεία Κινεζικoύ κολοσσού, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για αναπτυξιακή δραστηριοποίηση στο στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας Άρχισε χθες διαπραγματεύσεις με την Hermes Airports. Oι Κινέζοι επενδυτές έφθασαν στην Κύπρο χθες το πρωί. 

Προσκλήσεις Προέδρου ΔΗΣΥ σε Αρχηγούς κομμάτων

Εικόνα
Επιδίωξη η «συνδιαμόρφωση κοινού προγράμματος για τις προεδρικές» Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκος Αναστασιάδης απέστειλε χθες στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης επιστολές, με τις οποίες τους προσκαλεί σε χωριστές συναντήσεις την επόμενη βδομάδα. 

Χιλιάδες στην κηδεία του Κόπτη Πατριάρχη Σενούντα Γ

Εικόνα
Κάιρο: Χιλιάδες άνθρωποι ντυμένοι στα μαύρα συγκεντρώθηκαν στο Κάιρο για την κηδεία του πατριάρχη των Κοπτών Σενούντα Γ', ο οποίος τα τελευταία χρόνια της ζωής του προσπάθησε να καθησυχάσει την κοινότητα των χριστιανών, που ανησυχούσε για την άνοδο του πολιτικού Ισλάμ.

Επαφές με τα κόμματα του κέντρου αρχίζει ο Καρογιάν

Εικόνα
Στόχος η διαμόρφωση συνασπισμού εξουσίας Νέο κύκλο επαφών με τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου αρχίζει αυτήν την εβδομάδα το Δημοκρατικό Κόμμα, με στόχο τη διαμόρφωση ενός ισχυρού και αξιόπιστου συνασπισμού εξουσίας στη βάση ενός σχεδίου διακυβέρνησης, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Φώτης Φωτίου. Ο Μάριος Καρογιάν θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και την Παρασκευή με τον Πρόεδρο του ΕΥΡΩΚΟ.

ΑΠΟΕΛ: Έρχεται πρόστιμο απο την ΟΥΕΦΑ

Βαρύ χρηματικό πρόστιμο αναμένεται να πληρώσει έκ νέου το ΑΠΟΕΛ, λόγω της συμπεριφοράς ορισμένων οπαδών του στο παιχνίδι με την Λυών στο στάδιο ΓΣΠ.  Ο παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ στο στάδιο ΓΣΠ έγραψε αρκετά στο φύλλο αγώνας που καίνε το ΑΠΟΕΛ. Συγκκεριμένα έγινε αναφορά του για ρατσιστικά πανό, υβριστικά πολυτικά συνθήματα και άναμμα και ρήψη φοτοβωλίδων. Επίσης γίνεται αναφορά για οαπαδούς που σκαρφάλωσαν στο δίκτυ πίσω απο τις εστίες, σαν τους πιθήκους.

Κριτήρια ΟΥΕΦΑ: Δύσκολα τα πράγματα για ΑΕΛ, Ομόνοια και Ανόρθωση

Εικόνα
Πραγματοποιήθηκε χθες η ετήσια παρουσίαση / συνάντηση των κριτηρίων UEFA για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012/2013.   Η συνάντηση έγινε στην παρουσία αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ, ενώ σημειώνουμε και την παρουσία του κ. Γιώργου Δημητρίου, υπεύθυνου κριτηρίων της ΕΠΟ.

Ανασχηματισμός και η Πραξούλλα φεύγει πυροβολώντας

Εικόνα
Βολές κατά Προεδρικού και Υπουργών με πρώτο στόχο το Νεοκλή Συλικιώτη, ο οποίος, λέγει, την υπέσκαπτε. Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης Χριστόφια ανακοινώθηκε και επίσημα χθες το μεσημέρι, προκαλώντας ξέσπασμα της «αποπεμφθείσας» Πραξούλας Αντωνιάδου, η οποία κατηγόρησε συνεργάτες του Προέδρου  για παραπλάνησή του  στο κατά πόσο είχε υποβάλει παραίτηση ή όχι, αλλά και συναδέλφους της στην Υπουργική Επιτροπή ότι την υπέσκαπταν, αφήνοντας αιχμές για τον Νεοκλή Συλικιώτη.

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά», δηλώνει ο Ν. Συλικιώτης για τα νέα καθήκοντα

Εικόνα
Όταν συμμετέχεις στην πολιτική πρέπει να είσαι έτοιμος να αναλαμβάνεις τα καθήκοντα που σου αναθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ο απερχόμενος ΥΠΕΣ, Νεοκλής Συλικιώτης κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση του μερικού ανασχηματισμού και την ανάθεση σε αυτόν του Υπουργείου Εμπορίου.

Μειώθηκαν οι ελπίδες για λύση, λέγει ο Νταβούτογλου

Εικόνα
Προσβλέπει σε πρόταση Ντάουνερ για «Υψηλόβαθμη Συνάντηση»  πριν τον Ιούλιο.   Μειώθηκαν κατά πολύ οι πιθανότητες εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό μέχρι τον Ιούλιο του 2012 που η Κύπρος θα αναλάβει την Προεδρία της ΕΕ, αλλά η τ/κ πλευρά με αποφασιστικό τρόπο θα συνεχίσει τις ενέργειές της για την επίλυση του προβλήματος, σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Αχμέτ Νταβούτογλου.