Ήρθαν οι Κινέζοι για την επένδυση στο Αεροδρόμιο

Άρχισαν  διαπραγματεύσεις με τη Hermes – Παρουσιάζονται ενοχλημένοι από την προβολή του ενδιαφέροντος τους.-

Αντιπροσωπεία Κινεζικoύ κολοσσού, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για αναπτυξιακή δραστηριοποίηση στο στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας
Άρχισε χθες διαπραγματεύσεις με την Hermes Airports. Oι Κινέζοι επενδυτές έφθασαν στην Κύπρο χθες το πρωί. 

O Υπουργός Συγκοινωνιών, Ευθύμιος Φλουρέντζος, δήλωσε προχθές ότι αφού αξιολογηθεί η σχεδιαζόμενη επένδυση, τότε και η Κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της όσον αφορά τον τρόπο, με τον οποίο θα την αντιμετωπίσει. Ο Υπουργός Συγκοινωνιών  αναμενόταν να έχει συνάντηση με τους επενδυτές αργά χθες. 
Οι Κινέζοι επενδυτές παρουσιάζονται ενοχλημένοι για το γεγονός ότι το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις στην Κύπρο έχει διαρρεύσει από διάφορους παράγοντες.

 Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία μεταξύ των Κινέζων και της Hermes και οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν.

Δεύτερος κολοσσός από την Άπω Ανατολή ενδιαφέρεται να επενδύσει μισό δις ευρώ για την αναδιαμόρφωση του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας.

Εξ άλλου διαπραγματεύσεις του ίδιου Κολοσσού με τη Μητρόπολη Κύκκου και Τηλλυρίας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο για μεγάλη επένδυση στον τομέα των φωτοβολταϊκών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"