Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 23, 2013

*Ζώδια 23/5

ΚΡΙΟΣ Σας έχουν πιάσει και πάλι οι ανασφάλειές σας και κατά κάποιο τρόπο θα κάνετε ένα βήμα πίσω σε οτιδήποτε έχετε ξεκινήσει. Ίσως από εκεί που ήσασταν πολύ ανοικτοί να δεχτείτε ακόμα και την συμπεριφορά ενός ατόμου ή συνεργάτη που δεν σας πολυαρέσει με μεγαλύτερη ευελιξία, τώρα κάτι θα σας ενοχλήσει πολύ και ίσως να σας πιάσει μια καχυποψία και ανασφάλεια ώστε να αποτραβηχτείτε από οτιδήποτε είναι αμφίβολο ή ρευστό. Το να δείτε τα πράγματα και από μια οπτική γωνία που θα έχει βάθος μπορεί να είναι απαραίτητο και κυρίως αν σχετίζεστε με Ταύρο ή Σκορπιό.

Σαν σήμερα. . .23 Μαΐου

Εικόνα
Γεγονότα 1453:  Ο Μωάμεθ Β' προτείνει στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο να εγκαταλείψει την Πόλη με ανταλλάγματα, αλλά ο αυτοκράτορας αρνείται. 1893:  Ιδρύεται ο Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος, το δεύτερο αρχαιότερο αθλητικό σωματείο της Αθήνας, από 12 μέλη του Πανελληνίου που διαφωνούν με την πολιτική του προέδρου Ιωάννη Φωκιανού.

Τελική ευθεία για την Τράπεζα Κύπρου

Εικόνα
Λευκωσία:  Την πρόσληψη του τραπεζίτη Μιχάλη Κολακίδη για τη θέση εκτελεστικού διευθυντή της Τράπεζας Κύπρου, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας. Με παρόντες τους 13 από τους 15 διοικητικούς συμβούλους, οι 10 σύμβουλοι τάχθηκαν υπέρ του κ. Κολακίδη, οι δύο ήταν υπέρ του Χρήστου Χρήστου και ένας υπέρ του Τάκη Αράπογλου. «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου συνεδρίασε με αποκλειστικό θέμα την τελική αξιολόγηση των εισηγήσεων της Επιτροπής Διορισμών για τη θέση Διευθύνοντα Συμβούλου», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η Κύπρος στον ενεργειακό χάρτη της Ε.Ε.

Εικόνα
Λευκωσία:  «Η ηγεσία της Ε.Ε. εντάσσει μέσα στους σχεδιασμούς της ως μια από τις προσφερόμενες εναλλακτικές οδούς τη σύνδεση Ισραήλ - Κύπρου - Ελλάδας και της υπόλοιπης Ευρώπης», αποκάλυψε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, παραπέμποντας στην προοπτική να καταστεί η Κύπρος περιφερειακός ενεργειακός κόμβος.

Από το Μάιο του 2011 ήταν ορατή πιθανή χρεοκοπία

Εικόνα
Λευκωσία : Άρχισε από τον Μάιο του 2011, μετά τον αποκλεισμό δανεισμού από τις διεθνείς αγορές, η αντίστροφη μέτρηση για πιθανή στάση πληρωμών της Κύπρου, δήλωσε χθες ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής ο υπεύθυνος του Γραφείου Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους Φαίδωνας Καλοζώης, αποκαλύπτοντας ότι τον Ιούλιο του ίδιου έτους με σημείωμά του εισηγόταν την προσφυγή στο Μηχανισμό Στήριξης.

Στο πηδάλιο των Κυπριακών Αερογραμμών ο Αντ. Μιχαηλίδης

Εικόνα
Λευκωσία:  Νέα διοίκηση αποκτά αύριο ο εθνικός αερομεταφορέας, με απόφαση που αναμένεται να λάβει το Υπουργικό Συμβούλιο ύστερα από σχετική πρόταση που θα καταθέσει στο σώμα ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης. Ήδη φαίνεται ότι κλείδωσε το όνομα του νέου προέδρου του Δ.Σ. που είναι ο επιχειρηματίας Αντώνης Μιχαηλίδης, ο οποίος διατέλεσε υπουργός Εμπορίου επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου.

Γαλάζιο το κύπελλο: ΑΕΛ - Απόλλων 1-2 στον τελικό

Εικόνα
Λεμεσός:  «Φέρτε μου να πιω να ξημερωθώ», φώναζαν οι φίλοι του Απόλλωνα και το φετινό κύπελλο θα καταλήξει στη βιτρίνα του σωματείου των γαλάζιων. Η ομάδα του Χρίστου Χριστοφόρου επικράτησε με 2-1 της ΑΕΛ στο μεγάλο τελικό της Λεμεσού στο Τσίρειο χάρις σε γκολ των Καρδόσο και Σούρντου (πεν.) στην παράταση (94' και 118') και κατέκτησαν το έβδομο τρόπαιο κυπέλλου στην ιστορία τους. Το γκολ της τιμής για τους γαλαζοκίτρινους πέτυχε ο Βουό στο 136'.