Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 8, 2013

Οι γυναίκες γκρινιάζουν πιο πολύ όταν αρρωσταίνουν

Εικόνα
Όλοι οι άνθρωποι όταν αρρωσταίνουν γίνονται λίγο - πολύ ανυπόφοροι, με τα πρωτεία να ανήκουν στους άντρες. Αυτό τουλάχιστον γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Νέο διαδικτυακό νόμισμα από την Amazon

Εικόνα
Σιάτλ:  Μετά τα Bitcoins, η Amazon σχεδιάζει με τη σειρά της να κυκλοφορήσει ένα νέο ψηφιακό νόμισμα με την ονομασία «Amazon Coins», με τη διαφορά ότι θα προορίζεται αποκλειστικά για τους κατόχους συσκευών Android.

Με το νέο ωράριο και ο Δήμος Αγλαντζιάς

Εικόνα
Λευκωσία : Ένας - ένας οι δήμοι προσαρμόζουν τα ωράρια λειτουργίας τους. Χθες ανακοίνωσε την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα και ο Δήμος Αγλαντζιάς «με βάση την πρόσφατη τροποποίηση των κανονισμών που διέπουν το ωράριο στη Δημόσια Υπηρεσία». Το ωράριο λειτουργίας στον Δήμο Αγλαντζιάς είναι πλέον περίπου το ίδιο με εκείνο που ισχύει και στις διάφορες κρατικές υπηρεσίες.

Μητέρα έγινε μία 9χρονη Μεξικανή

Εικόνα
Πόλη του Μεξικού:  Αίσθηση προκαλεί η υπόθεση 9χρονου κοριτσιού στην πολιτεία Χαλίσκο του Μεξικού που την περασμένη εβδομάδα έγινε μητέρα.

Η πίεση για γάμο οδηγεί τις Κινέζες σε ενοικίαση συντρόφου

Εικόνα
Στην Κίνα η πίεση να βρει κανείς σύντροφο αυξάνεται την περίοδο του Νέου Έτους. Πεκίνο:  Για πολλούς κινέζους πολίτες ο εορτασμός του Νέου Έτους αποτελεί πηγή χαράς. Ωστόσο, αρκετές γυναίκες που διανύουν τη δεκαετία των 20 στην Κίνα δέχονται έντονες πιέσεις να παντρευτούν. Η λύση; Ενοικίαση ενός ψεύτικου συντρόφου.

Το νέο πιόνι της Μονόπολης θα είναι η γάτα

Εικόνα
Λονδίνο:  Η γάτα είναι το νέο πιόνι το οποίο θα προστεθεί στη Μονόπολη, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των οπαδών του επιτραπέζιου παιχνιδιού. Οι ανά τον κόσμο λάτρεις του δημοφιλούς παιχνιδιού, κλήθηκαν από την εταιρεία Hasbro να ψηφίσουν μέσω της επίσημης σελίδας του επιτραπέζιου στο Facebook.

Με «κόφτη» στην ένταση ήχου τα κινητά και οι συσκευές μουσικής στην ΕΕ

Εικόνα
Βρυξέλλες:  Όλες οι προσωπικές συσκευές μουσικής που πωλούνται από το Φεβρουάριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση -από τα mp3 player μέχρι τα κινητά- θα πρέπει να έχουν ενεργοποιημένο ένα όριο στην ένταση του ήχου, προκειμένου να αποφεύγονται βλάβες στην ακοή.

Όόλα τα Ζώδια 8/2

ΚΡΙΟΣ   Είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τα πράγματα παρόλο που ζορίζεστε με κάποια άτομα που είναι είτε από την οικογένειά σας είτε από μια στενή σας συνεργασία και κυρίως με Αιγόκερω. Παρόλο αυτά είστε κάπως απομονωμένοι και μερικοί από εσάς μπορεί να έχετε κάποιες ψευδαισθήσεις σε ένα θέμα ερωτικό και να βλέπετε τα πράγματα μόνο όπως σας βολεύει, είστε καλά γιατί νιώθετε πιο γαλήνιοι. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα ή να κάνετε μια πολύ καλή κίνηση που θα βοηθήσει την μετέπειτα εξέλιξή σας.

Σαν σήμερα . . .8 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1600:  Η Ιερά Εξέταση καταδικάζει σε θάνατο τον φιλόσοφο Τζορντάνο Μπρούνο, λόγω των αιρετικών απόψεών του... Υποστήριζε την ηλιοκεντρική θεωρία του Κοπέρνικου.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αλώνει την κοινωνία η μάστιγα της τοκογλυφίας

Εικόνα
Βασίζεται στον κώδικα της σιωπής που δύσκολα μπορεί να σπάσει. Οι δαγκάνες της ταλαιπωρούν χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν σε αδιέξοδο και μη έχοντας άλλο τρόπο υποχρεώθηκαν να καταφύγουν στην τοκογλυφία. Μπορεί για πολλούς η τοκογλυφία να είναι κάτι ξεπερασμένο και να τους θυμίζει άλλες εποχές , αλλά αρκετούς συμπολίτες μας τους ταλαιπωρεί και τους βασανίζει. 

Eurogroup: Μπορεί να ληφθούν υπόψη τα έσοδα από το ΦΑ

Εικόνα
Αλλά να μπαίνουν σε ειδικό λογαριασμό για εξόφληση του χρέους.- Ο επικεφαλής του Εurogroup, Jeroen Dijsselbloem, δήλωσε χθες ότι τα έσοδα της Κύπρου από το φυσικό αέριο «θα μπορούσαν να ληφθούν υπόψη στις συζητήσεις που γίνονται για την χορήγηση έκτακτης οικονομικής βοήθειας προς τη χώρα».

Ορατός ο κίνδυνος η Τρόικα να φάει τα έσοδα από το ΦΑ , λέει ο Λιλλήκας

Εικόνα
Ορατός ο κίνδυνος τα έσοδα από το φυσικό αέριο να καταλήξουν στην Τρόικα και όχι στην ανάπτυξη της Κύπρου, δήλωσε ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας, ο οποίος προσθέτει ότι «πρέπει να κινηθούμε αποφασιστικά».

Ντράγκι: Ανάκαμψη θα αρχίσει το β’ εξάμηνο του 2013

Εικόνα
Αμετάβλητo τo επιτόκιo της ΕΚΤ.- Σταθερό στο ιστορικό χαμηλό του 0,75% διατήρησε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα το παρεμβατικό της επιτόκιο, ενώ ο πρόεδρος της Μάριο Ντράγκι εμφανίστηκε αισιόδοξος για το δεύτερο μισό του 2013.

Υπόθεση Ηλιος: Ένοχοι οι Πανταζής, Κικκίδης και Στοϊμένοφ

Εικόνα
122 χρόνια στον καθένα με εξαγορά έναντι 75 χιλιάδων ευρώ.- Ένοχους για ανθρωποκτονία από ενσυνείδητη αμέλεια έκρινε για την υπόθεση της συντριβής του αεροσκάφους της Ήλιος, στις 14/8/2005, στο Γραμματικό Αττικής, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 121 ανθρώπων, το Εφετείο Αθηνών τους κατηγορούμενους Δημήτρη Πανταζή, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Γιώργο Κικκίδη, Διευθυντή Πτητικών Επιχειρήσεων και το Γιάνκο Στοϊμένοφ, Αρχιπιλότο της εταιρείας.