Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 26, 2012

Σαν σήμερα...27 Μαρτίου

Εικόνα

Τουρκικά τεχνάσματα για δήθεν άνοιγμα της Αμμοχώστου

Εικόνα
Άμεσα διαβήματα της Λευκωσίας σε Ηνωμένα Έθνη και Ευρωπαϊκή Ένωση – Η Άγκυρα να ξεχάσει την ενταξιακή πορεία. – Έντονες αντιδράσεις των κομμάτων.  Κίνηση εντυπωσιασμού, εμπεριέχουσα και το στοιχείο της δόλιας εκδικητικότητας, ετοιμάζει η Άγκυρα, ενόψει της ανάληψης από την Λευκωσία της προεδρίας της Ε.Ε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Μιλλιέτ, Τουρκία και ψευδοκράτος προγραμματίζουν, για την 1η Ιουλίου, το άνοιγμα της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου, για επανεγκατάσταση σε αυτήν, υπό τουρκικό όμως έλεγχο, των Ε/Κ κατοίκων της.

Πρατήρια: Συνελήφθη στην Πάφο ο εγκέφαλος

Εικόνα
Ποια είναι τα τέσσερα πρατήρια – Σήμερα το θέμα εκτάκτως στην Επιτροπή Εμπορίου. Συνελήφθη χθες στην Πάφο  ο φερόμενος ως εγκέφαλος της κομπίνας με τα πρατήρια καυσίμων, καταγόμενος από τον Στρόβολο, ο οποίος κατεζητείτο από το περασμένο Σάββατο. Ο συλληφθείς θα προσαχθεί σήμερα στο Δικαστήριο για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Ερντογάν προς Ομπάμα: Το Κυπριακό μπορεί να λυθεί σύντομα

Εικόνα
«Αλλά ο Χριστόφιας παίζει με το χρόνο» - Συναντήθηκαν στη Σεούλ της Ν. Κορέας.

Προετοιμάζονταν για μάχη οπαδοί Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Εικόνα
Έ φ οδος της Αστυνομίας στα Fan Clubs των δύο ομάδων και μαζικές συλλήψεις.- Κατασχέθηκαν ρόπαλα και άλλα φονικά όργανα. Έφοδο στα Fan Club των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, και είχε ως αποτέλεσμα μαζικές συλλήψεις προσώπων καθώς και κατασχέσεις επικίνδυνων οργάνων.

Σμήνη από κουνούπια πολιορκούν τις Καμάρες

Εικόνα
Άμεσο ψεκασμό της περιοχής αξιώνουν οι κάτοικοι. Τα εκατομμύρια κουνούπια που αυτή την εποχή μαστίζουν την περιοχή Καμάρες της Λάρνακας, ήταν η αφορμή να πραγματοποιήσουν οι κάτοικοι εκδήλωση διαμαρτυρίας ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές να αρχίσουν αμέσως το ψεκασμό με οικολογικά προϊόντα τόσο από το έδαφος όσο και από αέρος προκειμένου να τερματιστεί το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια. 

Σημαντικό ενεργειακό συνέδριο αύριο στην Αθήνα

Εικόνα
Θα υπογραφεί και Μνημόνιο Συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ Στρατηγικής σημασίας μνημόνιο συνεργασίας σε θέματα ενέργειας πρόκειται να υπογράψουν οι αρμόδιοι Υπουργοί Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου ενέργειας του Economist , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 28 και 29 Μαρτίου 2012. 

Αγελαδοτρόφοι: Προεκλογική η απόφαση για το χαλούμι

Εικόνα
«Θα μειωθούν οι εξαγωγές κατά 30%» Για απόφαση η οποία κρύβει πίσω της πολιτικές σκοπιμότητες έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Οργάνωσης Αγελαδοτρόφων Νίκος Παπακυριακού, σχολιάζοντας την συμφωνία της κυβέρνησης με τους αιγοπροβατοτρόφους σχετικά με τις ποσότητες γάλακτος που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή χαλουμιού.