Προετοιμάζονταν για μάχη οπαδοί Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Έφοδος της Αστυνομίας στα Fan Clubs των δύο ομάδων και μαζικές συλλήψεις.- Κατασχέθηκαν ρόπαλα και άλλα φονικά όργανα.
Έφοδο στα Fan Club των οργανωμένων οπαδών της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, και είχε ως αποτέλεσμα μαζικές συλλήψεις προσώπων καθώς και κατασχέσεις επικίνδυνων οργάνων.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μεγάλος αριθμός ανδρών της Δύναμης, οι οποίοι προέβησαν  σε συλλήψεις των προσώπων που βρίσκονταν την ώρα της έρευνας στα οικήματα των  Συνδέσμων Φίλων των δύο σωματείων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δέκα-πέντε συνολικά πρόσωπα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας για ανακρίσεις.

Οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν επίσης σε κατασχέσεις επικίνδυνων επιθετικών οργάνων, μεταξύ των οποίων 7 ρόπαλα, ένα σπρέι και 2 κράνη. 

Η αστυνομική έφοδος, πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών, 09:40 και 10:20 το βράδυ και πιθανολογείται ότι συνδέεται με επεισόδια που εκτυλίχθησαν το απόγευμα της Κυριακής στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων U21 Ομόνοιας και U21 Αποέλ, κατά τα οποία τραυματίσθηκαν και πέντε αστυνομικοί κατά τις συγκρούσεις μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"