Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 27, 2013

Ανακοινώνεται σήμερα η σύνθεση της Κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας

Εικόνα
Συμμετέχουν ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ. ΕΥΡΩΚΟ και Οικολόγοι.- Ποια τα μέλη του κυβερνητικού σχήματος.- Έπειτα από διήμερες συνεχείς διαβουλεύσεις με τους στενούς συνεργάτες του και τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΥΡΩΚΟ, Οικολόγους και την ΕΔΕΚ, ο εκλελεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ολοκλήρωσε τη σύνθεση της «κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας». Αναχωρώντας χθες από τα γραφεία του ΔΗΣΥ ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι  η σύνθεση  του νέου κυβερνητικού  σχήματος  θα ανακοινωθεί σήμερα, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση του από τις διαβουλεύσεις του με τα κόμματα.

Ο Δ. Χριστόφιας αποχαιρέτησε το Προεδρικό Μέγαρο

Εικόνα
Μίλησε για «κατασκευασμένη επίθεση κατά του Προεδρικού ‘μετά το ατύχημα στο Μαρί’, την οποία απέτρεψε η Προεδρική Φρουρά, είπε.-  Εγκώμια για τον Τουμάζο Τσελεπή και τον γαμπρό του, Νίκο Μούδουρο.-

Οι αγανακτισμένοι απόψε στις 7.30 έξω από το Προεδρικό

Εικόνα
Εκδήλωση ικανοποίησης για την αποχώρηση του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια, θα πραγματοποιήσουν σήμερα το βράδυ στις 7.30, εκατοντάδες πολίτες μετά από το κάλεσμα συμπαράστασης της Ομάδας Αγανακτισμένων Εθελοντών.

Στα βαθειά νερά βούτηξαν από χθες Σαρρής και Κασουλίδης

Εικόνα
Επικοινωνία Σαρρή με Τους Ντάισελμπλουμ, Σόιμπλε και Μοσκοβισί.- Στα δύσκολα μπήκαν, προτού ακόμα αναλάβουν επισήμως καθήκοντα, οι νέοι Υπουργοί Εξωτερικών και Οικονομικών, Ιωάννης Κασουλίδης και Μιχάλης Σαρρής.     Στις οκτώ το πρωί και για τρεις ώρες ο νέος Υπουργός Οικονομικών, Μιχάλης Σαρρής, βρέθηκε στο παλιό του γραφείο, στο Υπουργείο Οικονομικών, καθώς είχε συνάντηση με τον απερχόμενο Υπουργό και σύντομα προκάτοχο του Βάσο Σιαρλή, από τον οποίο ενημερώθηκε εκτενώς για την κατάσταση των δημόσιων οικονομικών.

"Μύρισε" πετρέλαιο σε Ιόνιο και Κρήτη-Επέστρεψε το Nordic Explorer

Εικόνα
Μεγάλο ενδιαφέρον της Γαλλικής ΤΟΤΑΛ.-   ΑΘΗΝΑ: Με την επιστροφή του γεωφυσικού ερευνητικού σκάφους Nordic Explorer της νορβηγικής εταιρείας PGS, το οποίο έκανε σύνθετες γεωφυσικές έρευνες για υδρογονάνθρακες, στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, ολοκληρώθηκε επιτυχώς η πρώτη φάση του σχετικού προγράμματος που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Εξάρθρωση Γερμανο-Κυπριακού κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών

Εικόνα
Σύλληψη Τελωνειακού λειτουργού και Εκτελωνιστή στη Λεμεσό.- Ο Τελωνειακός αυτοτραυματίστηκε μετά τη σύλληψη του.- Στη σύλληψη ενός 53χρονου εκτελωνιστή και ενός 58χρονου τελωνειακού λειτουργού, που εργάζονται στο λιμάνι Λεμεσού, προχώρησε η ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που έφθασαν από την Ιντερπόλ, σε σχέση με τον εντοπισμό πακέτου με 13 σχεδόν κιλά κάνναβης,  που θα αποστελλόταν από τη Φραγκφούρτη της Γερμανίας στην Κύπρο.

Συμφωνία Ρωσίας-Ισραήλ για το ΦΑ στο κοίτασμα Tamar

Εικόνα
ΜΟΣΧΑ: Η Ρωσική εταιρεία υδρογαναθράκων Gazprom υπέγραψε 20ετή συμφωνία με την ισραηλινή εταιρεία Levant ΥΦΑ Marketing για την αποκλειστική απορρόφηση υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από το ισραηλινό κοίτασμα φυσικού αερίου Tamar στην Α.Μεσόγειο!