Εξάρθρωση Γερμανο-Κυπριακού κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών


Σύλληψη Τελωνειακού λειτουργού και Εκτελωνιστή στη Λεμεσό.- Ο Τελωνειακός αυτοτραυματίστηκε μετά τη σύλληψη του.-
Στη σύλληψη ενός 53χρονου εκτελωνιστή και ενός 58χρονου τελωνειακού λειτουργού, που εργάζονται στο λιμάνι Λεμεσού, προχώρησε η ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που έφθασαν από την Ιντερπόλ, σε σχέση με τον εντοπισμό πακέτου με 13 σχεδόν κιλά κάνναβης,  που θα αποστελλόταν από τη Φραγκφούρτη της Γερμανίας στην Κύπρο.
 
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, σε συνεργασία με τις γερμανικές αρχές και κατόπιν αξιολόγησης μαρτυρίας, η κυπριακή Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον των δυο συλληφθέντων, καθώς και εναντίον τρίτου προσώπου, 34χρόνων, ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί και καταζητείται.
 
Ο τελωνειακός λειτουργός οδηγήθηκε στη Λευκωσία, ωστόσο κατά τη διάρκεια κράτησης του αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ εναντίον του εκτελωνιστή εκδόθηκε, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, διάταγμα κράτησης του για 8 ημέρες.
 
Ανακρινόμενοι, οι συλληφθέντες έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται, ενώ οι έρευνες βρίσκονται στα αρχικά τους στάδια, είπε ο κ.Σεργίδης, προσθέτοντας ότι διερευνώνται υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, δεκασμό δημοσίου λειτουργού, απαίτηση χρημάτων με απειλές και κατάχρηση εξουσίας.
 
Όσον αφορά το τρίτο πρόσωπο που καταζητείται, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες εντοπισμού του, σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, καθώς διαμένει σε κοινότητα που εμπίπτει στη δικαιοδοσία των Βρετανών, ενώ το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"