Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 21, 2013

*Ζώδια 21/5

ΚΡΙΟΣ Βλέπετε ότι γενικά είστε πιο ανοικτοί και εμπιστεύεστε περισσότερο τα άτομα που είναι γύρω σας για αυτό ίσως να είστε πιο ανακουφισμένοι και να έχετε αποδεχτεί κάτι που παλιά σας ενοχλούσε. Η σχέση με έναν Ζυγό σίγουρα είναι πιο ξεκάθαρη αλλά πλέον μπορεί να έχετε κάνει ένα βήμα πιο πίσω και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από κάτι που δεν σας δημιουργεί χαρά και ευτυχία. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες για οικονομική εξασφάλιση τουλάχιστον μέσω μιας συνεργασίας.

Σαν σήμερα. . .21 Μαΐου

Εικόνα
Γεγονότα 1865:  H παράταξη του  Αλέξανδρου Κουμουνδούρου  κερδίζει την απόλυτη πλειοψηφία των εδρών στο νέο κοινοβούλιο, που προέκυψε από τις  εκλογές  της 14ης έως  17ης Μαΐου . 1904:  Ιδρύεται στο Παρίσι η  Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA) .

Θα πέσει ψαλίδι στις δαπάνες

Εικόνα
Λευκωσία:  Με γενική ανησυχία για την επιδείνωση των δεικτών της οικονομίας και εκτόξευση της ανεργίας την περίοδο 2013 – 2014, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε χθες βαρυσήμαντες τοποθετήσεις ενώπιον της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων.

Συλλούρης: Υπό εκβιασμό τελούσε η Βουλή για Λαϊκή

Εικόνα
Λευκωσία:  Για εξαναγκασμό της Βουλής έκανε λόγο χθες ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Πρόεδρος του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, αναφερόμενος, ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής για την Οικονομία, «σε ένα εκβιαστικό και πιεστικό τρόπο» με τον οποίο η Βουλή κλήθηκε να εγκρίνει κατά πλειοψηφία την ενίσχυση της Λαϊκής Τράπεζας από το κράτος με 1,8 δισεκατομμύριο ευρώ.

Αντιπαράθεση για το Δ.Σ. της Κεντρικής Τράπεζας

Εικόνα
Λευκωσία:  Πολιτικές κόντρες με επίκεντρο την Κεντρική Τράπεζα εξελίχθηκαν στη Βουλή με αφορμή πρόταση νόμου για αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ανεξάρτητης Αρχής. Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου παρουσιάζοντας την πρόταση νόμου στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών, ανέφερε ότι το μοντέλο που προτείνεται είναι μικρογραφία αυτού που ισχύει στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Εκτάκτως λιμουζίνα για τον τέως Πρόεδρο

Εικόνα
Λευκωσία:  Την αποδέσμευση ποσού ύψους €43.188 ζήτησε εκτάκτως το Υπουργείο Οικονομικών από τη Βουλή προκειμένου να αγοραστεί αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού από τον Όμιλο Πηλακούτα για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Το ποσό αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά ενός αφορολόγητου ΒΜW 730i. Η τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στην αγορά μπορεί να ξεπεράσει και τα €80.000 ανάλογα με τον εξοπλισμό που φέρει.

HellasSat 3 στην Κύπρο με $350 εκατ

Εικόνα
Λευκωσία:  Ο σχεδιασμός του νέου, αυξημένων δυνατοτήτων και με τεχνολογίες αιχμής, δορυφόρου HellasSat3 ξεκινά αυτές τις μέρες στο διαστημικό κέντρο της HellasSatστην Κοφίνου, από κοινό επιτελείο εμπειρογνωμόνων της HellasSat και του ArabSat, νέου κύριου ιδιοκτήτη του ελλαδοκυπριακού οργανισμού.