Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 1, 2011

Ανακοινώσεις - Συνεργασία Διαιτητών με τη Cytavision (Handball)

Εικόνα
Σύνδεσμος Διαιτητών Χάντμπολ και Cyta ξεκίνησαν από φέτος μια συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί για την επόμενη πενταετία (2011-12 μέχρι 2015-16).

Ανακοινώσεις - Εντατική προετοιμασία της Εθνικής Αντρών

Εικόνα
Πλησιάζουν οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας αντρών για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ καθώς, την ερχόμενη Τετάρτη 2 Νοεμβρίου (7:00 μ.μ.) η Κύπρος θα κληθεί να δώσει τον πρώτο της αγώνα, έχοντας αντίπαλο την αντίστοιχη Εθνική της Βοσνίας, την οποία θα αντιμετωπίσουμε ξανά στις 6 Νοεμβρίου, στην έδρα της.

Cyprus Handball Federation (Τα τελευταία νέα)

Εικόνα
Κατηγορία Α1 Γυναικών - Με τον αέρα της ... σούπερ πρωταθλήτριας!

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"

Εικόνα
Τα αγροτουριστικά διαμερίσματα   "Ενύπνιον"   στην Παλιά Κακοπετριά ξεκίνησαν τη λειτουργία τους.   Σκοπός είναι να σας προσφέρουν ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας μακριά από τους δυνατούς θορύβους, τις εντάσεις και το άγχος της πόλης.

Σαν σήμερα...1 Νοεμβρίου

Εικόνα
Γιορτάζουν : Ανάργυρος, Αργύρης, Αργυρώ, Δαμιανός, Κοσμάς Γεγονότα : 451 : Ολοκληρώνεται η Οικουμενική Σύνοδος της Χαλκηδόνας. Καθόρισε το ορθόδοξο δόγμα σχετικά με τις δύο φύσεις του Χριστού και καταδίκασε τον Μονοφυσιτισμό.

Δημοψήφισμα για τον Ιανουάριο ανήγγειλε ο Παπανδρέου

Εικόνα
Η αντιπολίτευση τον κατηγορεί για «εκβιαστικά διλήμματα» και ζητεί εκλογές ΑΘΗΝΑ: Δημοψήφισμα για τη νέα δανειακή σύμβαση, προανήγγειλε ο Ελληνας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, λέγοντας ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στους πολίτες», η εντολή τους θα μας δεσμεύσει όλους, προσθέτοντας ότι: «λέμε ''όχι'' στις εθνικές εκλογές τώρα γιατί θα ήταν υπεκφυγή και θα οδηγούσε σε διχόνοιες». 

Για συμφωνία σε τρία κεφάλαια μιλούν τουρκικές πηγές

Εικόνα
Καθιερώνεται ως «ομοσπονδιακή γλώσσα» η Αγγλική Τη δήλωση του Αλεξάντερ Ντάουνερ στο τέλος της πρώτης ημέρας των συνομιλών στην έπαυλη GreenTree στη Νέα Υόρκη ότι τα ΗΕ είναι ευχαριστημένα από τη συνάντηση προβάλλει ο τ/κ Τύπος με τον διευθυντή της εφημερίδας Κίπρις, Ρεσιάτ Ακάρ να γράφει ότι επιτεύχθηκε συμφωνία σε τρία κεφάλαια. 

Εκπλήξεις και ανησυχίες κομμάτων για τους χειρισμούς Χριστόφια

Εκπλήξεις και ανησυχίες εκφράζονταν καθ’ όλη τη διάρκεια των συνομιλιών στη νέα Υόρκη από τα κόμματα για τον τρόπο διεξαγωγής της συνάντησης της Νέας Υόρκης. ΄Ηγειραν μάλιστα ερωτηματικά για την τροπή που πήρε η διαδικασία, αλλά και για τη στάση του Προέδρου Χριστόφια επί των εξελίξεων.  

Ο Κασίνης μίλησε για «μαγειρέματα» στις αδειοδοτήσεις

Εικόνα
«Τα άλλα βυθόπεδα είναι πιο πλούσια από το 12» Αναφορές σε «μαγειρεία» για τον δεύτερο γύρο αδειοδότησης, έκανε ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας Σόλων Κασίνης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για τις ενεργειακές προκλήσεις και προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ απέδωσε το γεγονός ότι γίνονται έρευνες για υδρογονάνθρακες στον «ανορθόδοξο τρόπο» με τον οποίο ο ίδιος κάποτε λειτουργεί. 

Αρχιεπίσκοπος: "οι θέσεις Χριστόφια θα τουρκοποιήσουν την Κύπρο"

Εικόνα
Την τουρκοποίηση θα φέρουν «οι παχιές κουβέντες» απαντά το Προεδρικό Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος κατηγόρησε τον Πρόεδρο Χριστόφια ότι με τις θέσεις του στο κυπριακό θα οδηγήσει την Κύπρο σε τουρκοποίηση. Αν οι προτάσεις του κ. Χριστόφια, είπε, γίνουν δεκτές από τους Τούρκους, η Κύπρος θα τουρκοποιηθεί και παρατήρησε ότι δεν έγιναν ακόμη δεκτές γιατί θέλουν περισσότερα.

Έκλεβαν αυτοκίνητα, άλλαζαν διακριτικά και τα πωλούσαν

Εικόνα
Εξαφανίστηκαν 300 αυτοκίνητα από τις αρχές του χρόνου.- Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο Κύπριοι και δύο αλλοδαποί. Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχάλης Παπαγεωργίου δήλωσε πως η Αστυνομία εκτιμά ότι έχει εξαρθρώσει σπείρα, τα μέλη της οποίας έκλεβαν αυτοκίνητα, αλλοίωναν τα διακριτικά τους και μετά τα πουλούσαν σε ανυποψίαστους πολίτες. 

« Η Κύπρος μπορεί να κερδίσει το στοίχημα της προεδρίας»

Εικόνα
Θετικά τα μηνύματα από τις Βρυξέλλες, λέγει η Ανδρούλα Βασιλείου «Και μια μικρή Κύπρος μπορεί όταν θέλει να δημιουργήσει και να οργανώσει επάξια την προεδρία», δηλώνει η Κύπρια Επίτροπος. Θετικά μηνύματα φθάνουν από τις Βρυξέλλες όσον αφορά τις προετοιμασίες για ανάληψη από την Κύπρο της προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το δεύτερο εξάμηνο του 2012, ανέφερε η Κύπρια Επίτροπος Εκπαίδευσης Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας, Ανδρούλλα Βασιλείου.